Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Recomandat familiilor cu copii
Situare: Hotelul Capitol se afla in centrul statiunii, la 30 m de plaja.
Info: Hotel Capitol Jupiter 3 stele beneficiaza de o pozitionare foarte buna, fiind construit in centrul statiunii, pe faleza. Plaja din dreptul hotelului este strajuita de un dig care formeaza un golfulet, iar intrarea in apa este lina. Acesta este un hotel inalt, cu 13 nivele, fapt care asigura o priveliste frumoasa din camere. Complet renovat, hotelul pune la dispozitia turistilor camere duble standard si superioare. Toate spatiile de cazare sunt prevazute cu televizor, minibar, baie cu cadita de dus, telefon, balcon, mobilier nou, aer conditionat, parchet si covorase.
Oaspetii hotelului au acces gratuita la piscina exterioara, locul de joaca pentru copii si parcare, in limita locurilor disponibile.

Camere: 208 camere duble standard si superioare
Camerele duble standard sunt dotate cu paturi twin, televizor, minibar, baie cu dus (cadita), telefon, plasa tantari la fereastra, balcon cu scaune, mobilier nou, aer conditionat, parchet, covorase, plasa tantari.
Camerele duble superioare au fost reamenajate in 2013, atunci cand au fost dotate cu mobilier nou, pat matrimonial si canapea extensibila si parchet nou, nu au vedere la mare. Dotarile sunt similare camerelor duble standard.

Facilitati si Masa:
Pachetul fara servicii de masa include: cazare, acces gratuit la locurile de joaca pentru copii interioare - gradinita Kiddo Play si exterioare, wi-fi gratuit in spatiile publice, accesul gratuit la piscina exterioara.
Pachetul cu mic dejun include: cazare, mic dejun (bufet suedez), acces gratuit la locurile de joaca pentru copii: gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside (1 h/perioada sejurului in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wifi gratuit in spatiile publice, parcare gratuita si de asemenea acces gratuit la piscina exterioara (in imita disponibilitatii);
Pachetul cu demipensiune include: cazare, mic dejun si cina (bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse doar in timpul meselor in restaurantul hotelului, acces gratuit la locurile de joaca pentru copii - gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play (loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside (3 h/perioada sejurului in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wifi gratuit in spatiile publice, parcare gratuita si acces gratuit la piscina exterioara (in limita disponibilitatii);
Pachetul cu all Inclusive include: cazare cu mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse in timpul meselor in restaurantul hotelului in intervalul 07.00 a 22.00 si la barurile special amenajate, si gustari diverse in intervalul 16.30-18.00. Turistii beneficiaza de cina in ziua cazarii si de mic dejun in ziua plecarii. Acces gratuit la locurile de joaca pentru copii: gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play (loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside (1 h/zi pe toata perioada sejurului in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wifi gratuit in spatiile publice, parcare gratuita, acces gratuit la piscina exterioara a hotelului cu umbrele si sezlonguri (in imita disponibilitatii) si jocuri de divertisment: sah, table, rummy, carti de joc;

Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala (supe, ciorbe, gustari, salate, garnituri, paste, preparate la gratar, peste, deserturi etc.).
- micul dejun este servit in intervalul 07:00-09:30,
- pranzul este servit in intervalul 13:00-15:30,
- cina este servita in intervalul 19:00-21:30,
- gustarile vor fi servite intre orele 16:30-18:00, in locuri special amenajate.

-Bauturile non-alcoolice: racoritoare, apa, ceai, cafea vor fi servite la draft si bauturile alcoolice autohtone: bere draft, vin alb/rosu draft, se servesc la barul restaurantului in timpul meselor si intre mese la celelalte baruri amenajate in hotel (barul din receptia hotelului - Breezze si barul special amenajat langa piscina pentru all inclusive). In vecinatatea piscinei mai exista o terasa, unde servirea se face a la carte si produsele nu sunt incluse in pachetele achizitionate.

Animatie pentru copii la locurile de joaca, atat interior cat si exterior (jocuri interactive, karaoke, dance party, face paiting, baloane ), karaoke pentru copii si adulti, muzica live , programe artistice.
Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita la receptia hotelului), pe toata perioada sejurului, pentru toate pachetele. Intotdeauna in prima zi de cazare se intra cu cina, iar in ziua plecarii se iese cu micul dejun!



Servicii
gratuite: informatii turistice, seif la receptie, acces piscina. Piscina
Complexului Capitol este o piscina cu apa dulce si modernizata in 2014, cu
instalatii ultramoderne de filtrare. Piscina este dotata cu sezlonguri si
baldachine confortabile, iar personalul Terasei Capitol va poate servi cu o
gama diversa de bauturi.


Servicii
cu plata: parcare, telefon, acces internet, teren tenis, teren minigolf,
inchirieri jocuri



Animale
de companie: Accesul cu animale mici de companie este permis daca se achita 45lei / zi


Atractii
in zona: Satul de Vacanta, Zodiac, Cetatea Callatis, Cetatea Histria, Cetatea
Tomis, Delfinariul din Constanta



Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.