Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tomis


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

NFORMATII GENERALE

Complet renovat, hotelul TOMIS este gazda ideala pentru dumneavoastra daca va doriti sa ajungeti pe litoralul romanesc, in statiunea Mamaia.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
GRATUIT: 2 sezlonguri/ camera dubla respectiv 3 sezlonguri/camera tripla, umbrela si masuta, pe toata durata sejurului, pe plaja privata a hotelului.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant -(150 de locuri), parcare proprie -gratuita in limita disponibilitatilor- cca 100 locuri, loc de joaca pentru copii, internet -wireless gratuit , pastrare obiecte de valoare, terasa - 200 locuri cu vedere la mare, receptie, camera de bagaje, 2 lifturi, hotel complet renovat, parter + 4 etaje.

DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 188
Duble: 173 - dintre care 157 camere cu pat matrimonial si 16 camere cu doua paturi. Patul suplimentar, este de tip pull-out, incorporat in patul matrimonial, iar dimensiunea este de 80/170 cm.
Apartamente: 2 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Triple: 13 - un pat matrimonial si 1 pat pentru 1 persoana. Au suprafata mai mare decat camerele duble.
Suita Deluxe: formata din living si dormitor open space; canapea extensbilila in living si pat matrimonial in dormitor.
Dotari camere:aer conditionat, TV - LCD, minibar, baie cu cada -in apartamente si camerele triple, baie cu dus -in camerele duble, balcon -cu gresie, masuta si doua scaune, internet -wireless gratuit, pardoseala in camera din gresie, halate de baie si papuci, uscator de par, plasa insecte la usa de la balcon, telefon.

LOCALIZARE
Hotelul este situat in centrul statiunii, la 100 m de plaja si 50 m de Lacul Siutghiol.


POLITICI
REGULAMENT HOTEL TOMIS:
1. Cazarea se va face incepand cu ora 18.00 a zilei de incepere a sejurului si camera se va elibera pana la ora 12.00 a zilei de plecare din hotel. Dupa ora 12.00 hotelul va incasa de la turist 50% din contravaloarea tarifului afisat la receptie pentru camera respectiva. Eliberarea camerei se va face obligatoriu pana la ora 18.00 a zilei de plecare.
2. Turistii preiau in momentul cazarii, inventarul afisat in camera si pot reclama in decurs de maxim o ora nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri.
3. Este interzisa folosirea de aparatura de gatit sau incalzit in camerele de hotel.
4. Este interzisa detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camera de hotel.
5. Vizitatorii trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza documentului de identitate. Vizitele sunt permise numai in intervalul orar 08.00- 23.00.
6. Toate persoanele care ocupa camera de hotel trebuie inregistrate la receptie.
7. Turistii trebuie sa respecte regulile unitatii de cazare privind animalele de companie.
8. Este cu desavarsire interzisa tulburarea linistii in hotel.
9. Este interzis turistilor sa intre in restaurant cu alimente sau bauturi achizitionate din alte locatii.
10. Este interzis turistilor sa paraseasca restaurantul cu alimente perisabile.
In cazul in care nu se respecta oricare dintrepunctele 3-10, prestatorul are dreptul de a sista prestarea serviciilor contractate catre client, fara a fi angajat in plata vreunei daune de orice natura ori returnarea contravalorii serviciilor neconsumate.

SERVICII DE MASA
- se acorda in Restaurantul Tomis, categoria 3 stele, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont (card client)

FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0-6 ani + 1 copil 0- 13 ani
Peste 14 ani se va considera adult.
Intr- camera dubla este un singur pat suplimentar, de tip pull-out, incorporat in patul matrimonial, iar dimensiunea este de 80/170 cm.



Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.