Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zenith Conference Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situare: Situat chiar langa malul marii, in nordul statiunii, la numai cativa metri de Marea Neagra, intre Complexul ,,Palas-Pelican' si Hotel ,,Dorna'. Hotelul a fost renovat complet in 2008, iar din 2010 are Centrul de Evenimente Zenith. Este situat chiar pe faleza statiunii, aproape de plaja.
Incepand cu anul 2016 hotelul s-a alaturat grupului hotelier international Top International Hotels si a fost redenumit Hotel Zenith Conference and SPA.

Camere: Hotelul Zenith Conference & Spa iti pune la dispozitie 290 de camere confortabile si primitoare, amplasate in cele doua corpuri de cladire, corp C1-Junona si corp C2-Jupiter.
Camerele din corpul Jupiter sunt impartite in camere duble standard, camere duble cu canapea neextensibila, camere duble cu 2 paturi suprapuse. Sunt dotate cu: bai cu dus si uscator de par, mocheta, gresie pe hol si in baie, balcon cu scaune si masa, televizor LED, 2 fotolii sau o canapea mica, masuta, minibar, aer conditionat, telefon, seif.
Camerele duble standard au o suprafata totala de 21 mp (incluzand balcon si baie), sunt cu vedere spre statiune si nu permit amplasarea de pat suplimentar. Sunt in copul Jupiter.
Camerele duble comunicante se regasesc doar in corpul Jupiter, la etajul 4, si au usa comunicanta intre camere. Dispun de 2 bai.
Camerele duble standard cu canapea neextensibila au in dotare in plus fata de cele standard, o canapea fixa.
Camerele duble standard cu 2 paturi suprapuse cuprind un pat matrimonial si doua paturi suprapuse pentru copii, nu au vedere la mare si sunt pozitionate doar in corpul Jupiter. Paturile suprapuse sunt din lemn. Suprafata totala a camerei este de 21 mp, dintre care spatiu functional de 14 mp, hol de 3 mp, baie de 3 mp, balcon de 1 mp.
Camerele din corpul Junona, renovate integral in 2019, sunt impartite in camere duble superioare cu si fara vedere spre mare, camere duble superioare cu canapea neextensibila si Apartamente. Toate sunt dotate cu baie cu cabina de dus si
uscator de par, mocheta, gresie in baie, balcon cu scaune si masa, televizor LED, 2 fotolii sau o canapea mica,
masuta, minibar, aer conditionat, telefon, seif.
Camerele duble superioare au o suprafata totala de 22 mp (incluzand balcon si baie), sunt cu vedere spre statiune sau spre mare si nu permit amplasarea de pat suplimentar. Sunt in copul Junona.
Camerele duble superioare cu canapea neextensibila au in dotare in plus fata de cele standard, o canapea fixa.
Apartamentele au vedere spre mare si sunt formate din dormitor si living cu canapea extensibila. Sunt situate in corpul Junona.
Camerele NU permit amplasarea unui pat suplimentar.


Restaurant: Masa se poate servi in restaurantele hotelului, care au specific international si o capacitate de 180 locuri. Masa se poate servi in sistem ,,bufet suedez' in sezonul estival (16.06 - 03.09), iar in extrasezon si sezoanele intermediare se poate organiza bufet numai cu conditia intrunirii numarului minim de 40 de persoane inscrise la acest tip de masa. In cazul in care numarul minim de participanti pentru bufet nu este intrunit mesele se servesc ala farfuriea, in regim aa la cartea, insa strict in limita bugetului alocat.
- Mic dejun in sistem bufet suedez.
- Pranz si cina in sistem a la carte.


Facilitati: In cadrul hotelului, turistii se pot distra cu: Aqua Gym Fitness Instructor, Daycare Child Attendant (in sezonul estival), billiard, darts, sah, table sau tenis de masa. Hotelul are piscina in aer liber, pentru adulti si copii, loc de joaca pentru copii in receptie, parcare, centru de conferinte cu 5 spatii de la 50 la 200 de locuri.
Centrul de conferinte este format din 5 sali cu structura modulara si capacitati diverse;
Accesul la piscina este contra-cost in si include sezlong, prosop, dus de masaj, jacuzzi, bazin cu apa incalzita, program 09.00-19.00. Copiii pana la varsta de 4 ani beneficiaza de intrare gratuita;
Parcarea este gratuita, in limita celor 85 de locuri de parcare apartinand hotelului, ocuparea locului de parcare se face la fata locului, nu este posibila rezervare prealabila;
Plaja proprie amenajata cu sezlonguri si umbrele a contra-cost.

Centrul SPA Zenith
Facilitati AQUA : Piscina Exterioara cu apa incalzita - bazin pentru adulti si bazin pentru copii;
Jacuzzi interior 12 locuri, cu vedere catre mare, la etaj 1;
Hamam ( sauna cu abur si dus rece interior), la parter;
Dus emotional (efecte de sunet, lumina, arome, distributia apei), la etaj 1;
Dusuri cu doze de uleiuri volatile aromatice, 2 la parter si 2 la etaj 1 (dozele de uleiuri aromatice se cumpara de la Fresh Bar, etaj 1).
Facilitati NON-AQUA:
Sauna uscata 12 locuri, cu perete vitrat catre mare, la etaj 1;
Salina cu dozare controlata de pulberi saline ( peretii din sare roz din Himalya ), la parter;
Facilitati de Fitness (din Octombrie); Fresh & Bio Bar in incinta, la etaj 1;
Terasa solara panoramica la etaj 2

Nu este permis accesul copiilor in zona SPA.

Servicii gratuite: parcare, internet wireless, trezire turisti, parcare gratuita.

Servicii cu plata: minibar, biliard, telefon, fax, servicii postale, acces SPA. Masaj de relaxare, diferite proceduri.


Facilitati copii: Copiii intre 0 si 4 ani au gratuitate la cazare si mic dejun, cazati in camera dubla standard. Copiii intre 4 si 7 ani vor fi cazati in camere standard junior sau camere family. Copiii intre 7 si 14 ani sunt cazati in camerele family, maxim doi copii cu doi adulti.


Animale de companie: Accesul nu este permis.





Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.