Sfaturi pentru o experienta mai putin stesanta in aeroport


1. Soseste devreme in aeroport
Scapa de stresul provocat de gandul de a pierde zborul. Simt nevoia de a spune asta din cauza experientei mele. Imi aduc si acum aminte acel moment cand mi-am tinut respiratia pana la aeroport, pentru ca eram pe punctul de a-mi pierde zborul. Ma gandeam ca s-ar fi putut intampla inevitabilul si puteam vedea avionul in care trebuia sa ma aflu, ca zboara deasupra capului meu. Pentru a va asigura ca nu simtiti acest sentiment ingrozitor, programati-va timpul pentru a ajunge la aeroport cu cel putin 2 ore inaintea decolarii.
2. Alege cel mai bun timp pentru rezervarea zborului
Ziua si ora zborului sunt foarte importante. De exemplu, daca alegeti sa calatoriti intr-o seara de vineri, de obicei este mai aglomerat decat intr-o seara de marti, deci nu va planificati calatoria in zilele aglomerate sau adaugati mai mult timp pentru eventualele intarzieri.
3. Alege aeroportul cu atentie
Un alt motiv pentru care ar trebuii sa fii mai devreme la aeroport este verificarea lenta a securitatii. De obicei se intampla in aeroporturi mari si aglomerate.
4. Imbraca-te potrivit
Daca doriti sa va simtiti confortabil trebuie sa purtati haine si incaltaminte confortabile. De asemenea evitati sa purtati curele, ceasuri sau alte accesorii metalice pe care va trebuii sa le eliminati atunci cand treceti prin securitate.
5. Nu uita castile 
Stim cu totii ca muzica este terapie pura. In timpul perioadelor lungi de asteptare, castile vor elimina zgomotele din jur.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare