Top 3 stațiuni în România

  • 15 aprilie 2023

valea prahovei
Cu toții știm că în România vei găsi orice îți dorești, începând de la imagini magice din vârfuri de munte, până la bătrâni cu povești diverse în spate, de la Marea Neagră, până la stațiunile balneare precum sunt Băile Felix, un loc de poveste pentru persoane de toate vârstele. Un loc unde te poți delecta cu locurile naturale de poveste, de avantajele balneo și de minunatele aventuri printre dinozauri și poteci prin păduri. 

Stațiuni din România pe care merită să le vizitezi 


Însă, în excursia ta, trebuie să vizitezi și alte locuri de neegalat din România. Astfel, mergând cu degetul pe hartă, vei da de noi locuri care abia așteaptă să fie descoperite de sufletul tău. 

Valea Prahovei 


Valea Prahovei se află printre cele mai cunoscute regiuni turistice, situată în Munții Carpați din România. În cazul în care plănuiești o vacanță în acest loc fabulos, atunci ai opțiuni numeroase din care-ți va fi greu să alegi. Începând cu pârtiile de schi din Sinaia, Bușteni, Azuga și Predeal, până la orașele istorice care păstrează trecutul nostru încă intact, ai la dispoziție locații de poveste pe care să le vizitezi, precum: Breaza; Predeal; Brașov. Tot ce vei vedea aici îți va fura un loc în inima ta. De exemplu, Pârâul Rece se află la doar 8 km de Predeal, la o altitudine de 1000 de metri, în Munții Bucegi, zăbovind o bază sportivă specială pentru ski fond și biatlon. Puțin mai sus, se află stațiunea Predeal, de unde vei putea privi spectaculoasele văi: Valea Timișului; Valea Prahovei. 

Sovata 


Dacă ești în căutarea trezirii simțurilor interioare, atunci Sovata este locul de vis pe care ți-ai dori să-l vezi zi de zi. Aici se află cel mai mare lac heliotermic din Europa. Este un loc în care apa naturală sărată și căldura pe care ți-o oferă soarele îți permit să te încarci cu toată energia pozitivă din jurul tău. Stațiunea este înconjurată doar de frumuseți naturale, de care greu te poți desprinde la plecare. 

Băile Felix 


După cum am spus și la începutul acestui articol, Băile Felix sunt o stațiune pe care nu o poți tăia de pe listă atunci când pornești într-o excursie de vis. Este locul unde relaxarea se combină perfect cu aventura. Este o stațiune destinată pentru toate categoriile de vârstă. Astfel, chiar dacă-ți dorești să te distrezi sau să te relaxezi, aici poți face tot ce-ți trece prin cap. Avem o țară cum nu s-a mai văzut. Nu este de mirare că anual avem turiști din toate locurile țării. Începe să o descoperi pentru a te regăsi pe tine! Vezi mai multe detalii pe pagina noastră principală aici!

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare