Băile Felix - Bucură-te de o vacanță reușită

  • 13 septembrie 2022

vacanta baile felix

Știai că Băile Felix este situată în Nord-Vestul României, fiind cea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din Români? Facilitățile statiunii îți permit tratarea cu succes a reumatismului, iar bazele medicale dispun de electroterapie, hidroterapie, aerosoli, masaje, împachetări cu parafină și alte operațiuni specifice tratamentelor balneare.

Despre Băile Felix – Vezi aici o scurtă istorie

Istoria spune că în secolul XVIII-lea călugărul Felix Halcher a pus in valoare izvoarele termale. În jurul anilor 1711, au fost organizate primele așezăminte pentru tratament, folosind denumirea "Baia lui Felix", astăzi fiind o stațiune moderna care cuprinde peste 7000 de locuri de cazare, ștranduri termale în aer liber unde te poți relaxa, centre de spa și wellness, bazine de înot și aqua parcuri, dar vei găsi aici și o multitudine de variante de agrement pentru placul tău, oricât de pretențios ai fi.


De ce sa alegi o vacanță în stațiunea Băile Felix?


1 - Stațiunea este cu sezon permanent. Fără a fi condiționat de o perioadă anume, poți programa concediul în orice anotimp al anului, fiind disponibilă pentru tine în orice perioadă a anului.


2 - Multitudinea de boli care pot fi tratate. Apele din stațiunea Băile Felix sunt renumite pentru efectul lor miraculos care tratează bolile reumatice inflamatorii) poliartrita, spondiloza reumatoidă și multe altele.


3 - Existența dotărilor necesare pentru persoanele cu nevoi speciale: rampe cu acces la intrarea in hotel, spații de cazare, de servit masa dar și grupuri sanitare special făcute pentru turistii cu nevoi speciale. 


4 – Poți integra stațiunea Băile Felix într-un circuit al României. În cazul în care tratamentele balneare  fac parte din aria ta de interes sau ești tare interesat de tratamentele oferite , atunci poți integra Băile Felix într-un circuit mixt al României.

În concluzie, Băile Felix este un loc pentru toată lumea, unde te poți distra și relaxa în același timp. Contactează-ne pentru o ofertă!


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare