Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1635 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.10.2024 - 31.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Delphin Diva este o proprietate de 5 stele care se află pe malul mării, în Lara (Antalya), și oferă 3 piscine în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Delphin Diva includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 481 camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la oraș, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele luminoase de la Delphin Diva sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Delphin Diva au zonă de relaxare. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Delphin Diva oaspeții au la dispoziție 8 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională, italiană, precum și preparate pescărești așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. De asemenea , în cadrul proprietății, există cafenea și snack bar ideale pentru o gustare rapidă. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Delphin Diva oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, coafor, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există 3 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Delphin Diva dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Delphin Diva, amatorii de divertisment pot juca darts, biliard, tenis de masă, sau bowling. Nu lipsesc nici opțiunile de badminton sau camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Delphin Diva organizează spectacole cu muzică live, discotecă, seri de proiecție film și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic. Delphin Diva este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi de mers cu bicicleta, precum și sesiuni de snorkelling. Delphin Diva oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost. Există, de asemenea, la proprietate și tururi pentru cunoașterea culturii locale.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogan cu apă sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Copiii au la dispoziție canale TV, cărți, dvd-uri, jocuri și puzzle-uri. Pentru cei mai mici Delphin Diva oferă cărucioare.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Biroul de turism de la Delphin Diva poate furniza informații turistice.

Delphin Diva dispune de plajă privată cu nisip și pietriș. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Delphin Diva se află la 15 km de Orașul Antalya și la 9 km de Aeroportul Antalya.

Cele mai apropiate atracții de Delphin Diva sunt: Butterfly Park Antalya - 2,1 km, Lower Duden Waterfall - 7,7 km, Parcul tematic The Land of Legends - 12,0 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: turcească, Meniu: à la carte
Restaurant 3 - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte
Restaurant 4 - Bucătărie: chinezească, Meniu: à la carte
Restaurant 5 - Bucătărie: preparate din pește, Meniu: à la carte
Restaurant 6 - Bucătărie: sushi, Meniu: à la carte
Restaurant 7 - Bucătărie: japoneză, Meniu: à la carte
Restaurant 8 - Bucătărie: mexicană, Meniu: à la carte

Facilitati

Bar
Lift
Seif
Cafenea
Umbrele de soare
Teren de tenis
Sală de fitness
Închirieri auto
Tenis de masă
Camere pentru nefumători
Club pentru copii
Magazine
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Windsurfing - cu plata
Grădină
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Meniu bufet
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Sporturi nautice - cu plata
Fitness
Scufundări - cu plata
Animatori
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Birou de turism
Snorkelling - cu plata
Bibliotecă
Cameră de jocuri
Zonă pentru fumători
Magazin de suveniruri
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Cărucioare
Canale TV pentru copii
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Mic dejun tip bufet
Bar la piscină
Muzică/ spectacole live
Servicii de înfrumusețare
Coafor - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Aerobic
All Inclusive
Lounge SPA
Tobogan cu apă
Saună
Bufet pentru copii
Meniu pentru copii
Accesibil cu scaunul cu rotile
Cameră cu aburi
Tratamente corporale - cu plata
Piscină încălzită
Baie turcească
Baie cu aburi
Jocuri și puzzle-uri
Cărți, DVD-uri, muzică pentru copii
Jucării pentru piscină
Meniuri pentru diete speciale
Închiriere echipament badminton
Parcare la proprietate
Bowling - cu plata
Tratamente faciale - cu plata
Cordon de urgență în baie
Seri cu cină tematică
Darts - cu plata
Caiac - cu plata
Minibar
Toaletă cu mânere
Tur cultura locala - cu plata
Discotecă
Toaletă înaltă
Chiuvetă joasă de baie
Închiriere echipament tenis - cu plata
Proiecție film
Bar pe plajă
3 piscine exterioare
Pardoseală de lemn sau parchet
Vedere la oraș
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
Plajă cu nisip/pietriș
Ponton
11 baruri
8 restaurante
3 tobogane cu apă
Manichiură & pedichiură - cu plata
Aqua park
Snack Bar
Badminton
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.