Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel elegant si luxos ofera servicii de cea mai buna calitate.

Descriere

Acest hotel elegant si luxos ofera servicii de cea mai buna calitate. 

Localizare

Hotelul se afla in regiunea Belek, la 35 de km de centrul orasului Antalya si la 27 km de aeroport.

Categorie

5*

Tip masa

Palazzo All Inclusive

Website

https://www.kayahotels.com/

Facilitati hotel

Hotelul beneficiaza de:

Palazzo All inclusive - bauturi de bun venit si cos cu fructe in camera la sosire; tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa amiaza, cina si cina tarzie, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare, sucuri naturale din fructe, selectie de vinuri in restaurantul principal, produse Coca Cola, cafea si ceai, cocktail-uri locale si internationale servite in toate barurile din hotel. Nu sunt incluse in concept: bauturile de lux importate, restaurante A'la Carte la care este necesara rezervare prealabila, anumite vinuri speciale, bauturi imbuteliate, bauturi energizante, bauturi in barul Golf Club, room service.

Facilitati: Restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte: Asiatico - asiatic, Tulipano - italian, Livio-pescaresc, Steak House, Beirut - libanez, baruri in diferite locatii pe teritoriul hotelului, discoteca in aer  liber. Contra cost: magazine, coafor, servicii medicale, baby sitiing, spalatorie si curatatorie, salon de infrumusetare, rent a car, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator. Conexiunea la internet Wi-Fi in camere si hotel este gratuita.


Plaja: Hotelul are plaja privata de nisip, prosoapele, saltelele si umbrelele de soare sunt gratuite.

Sport si divertisment: Piscine de interior si exterior, piscina pentru copii, tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, Jacuzzi, terenuri de tenis, tenis de masa, volei, baschet, mini golf. Contra cost: nocturna pentru terenurile de tenis, echipamentele si cursurile de tenis, terenuri de fotbal, terenuri de golf (langa hotel), masaj, Spa si centru de infrumusetare, sporturi nautice, echitatie.
Se organizeaza programe de divertisment pe tot parcursul zilei si spectacole seara, cinema, Mini Disco; Mini club pentru copii cu varste intre 4-12 ani si Teenage club pentru copii cu varste intre 13-16 ani.

Facilitati camere

Hotelul are un total de 493 camere in cladirea principala, 120 luxury lagoon suits (camere noi) si 13 vile.
Camere cladirea principala: camere Superior (39mp, un dormitor, spatiu de relaxare cu canapea, o baie, max. 2+2 pax);  Duplex Family Suite (108mp, doua dormitoare, un living, trei toalete, doua bai si cu dus, o baie cu Jacuzzi si una cu cada, max 4+2 pax); Suite Sea View (79 mp, un dormitor si un living cu usa glisanta intre ele, baie cu Jacuzzi, baie cu dus, terasa sau balcon, max. 3+1pax).
Toate camerele au balcon sau terasa, baie privata cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mocheta, mini bar (apa, apa minerala, bauturi racoritoare, bere, sticlute de vin, ciocolata, biscuiti, chips-uri realimentat zilnic), cafetiera - ceai si cafea, seif, TV satelit si canale de muzica, conexiune internet WI-FI.

Luxury Lagoon Villas: acestea sunt camere noi, renovate fiind situate in spatiul din gradina complexului (in spatele corpului principal, fiecare camera are 75 mp, un dormitor cu spatiu de relaxare, o baie, toate camerele au terasa cu acces direct la piscina comuna, cos de fructe, bauturi din import, ceai si cafea, halate de baie, papuci de casa, max.3pax).

Suite speciale si vile - Cladirea principala: Swimm up superior (39mp, camere numai cu vedere la piscina, un dormitor cu spatiu de relaxare unde exista si o canapea extensibila, o baie, acces direct la piscina comuna, max 2+1pax), camere Swimm Up Suits (79mp, camere cu vedere la mare sau la piscina, un dormitor, un living, despartite de o usa glisanta, doua toalete, baie cu cada si hidromasaj, terasa cu iesire directa piscina comuna, max 3+1pax), Duplex Swimm Up Suit (108mp, cu vedere la piscina, doua dormitoare, un living, baie cu cada si hidromasaj, trei bai cu dus, terasa cu acces la piscina comuna, max 4+2pax), Palazzo Suit (108mp, cladirea principala, vedere la mare sau la piscina, un dormitor, un living, doua toalete, doua bai cu dus, Jacuzzi, terasa cu spatiu de relaxare, max 3+1pax).
Vile: 4 Villas Ducale (175mp, direct pe plaja, un dormitor spatios cu vestiar si baie, alte doua dormitoare, doua bai cu Jacuzzi si dus, piscina privata exterioara, sala de servit masa si bucatarie, zona de plaja privata si pavilioane pe plaja, max 6pax); 3 Villa Venice (138 mp, iesire directa la piscina comuna, un dormitor spatios cu vestiar, alte doua dormitoare, living cu bucatarie in stil american, doua bai - una cu Jacuzzi, pavilion privat la plaja, o camera pentru bebelusi, terasa cu spatiu de relaxare, max 6pax); 2 Villa Verona cu 2 dormitoare (130 mp, localizate in Kaya Eagles Golf Club, doua dormitoare, un living cu bucatarie in stil american, o baie cu Jacuzzi, o baie cu dus, terasa cu spatiu de relaxare, piscina privata 96 mp, pavilion privat la plaja, max 4pax); 4 Villa Verona cu 3 dormitoare (265mp, localizate in Kaya Eagles Golf Club, trei dormitoare, un living cu bucatarie in stil american, o baie cu Jacuzzi, doua bai cu cada, terasa cu spatiu de relaxare, piscina privata 135mp, o camera pentru bebelusi, pavilion privat la plaja).

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.