Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sirius Beach

   Sf Constantin Si Elena, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Sirius Beach este situat direct pe plaja din Statiunea Sf. Constantin si Elena, printre verdeata frumoasa care o inconjoara si ofera oaspetilor sai o priveliste panoramica unica, liniste, liniste si izvoare minerale naturale. In acelasi timp hotelul este situat la 2 minute distanta de principala promenada comerciala a statiunii, atractii pentru copii, farmacie, oficiu postal si diverse magazine.
Plaja: cu nisip, in fata hotelului. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Hotel Sirius Beach ofera cazare in camere confortabile si mobilate modern, indeplinind toate cerintele moderne pentru un hotel de patru stele. Hotelul dispune de camere duble, camere family (3+1) si camere duble in regim single. Numarul total de camere din hotel este de 140, iar 90% din toate camerele au vedere la mare. Doar 15 camere ofera o vedere frumoasa la parc. Toate camerele sunt mobilate elegant si au masuta, fotoliu extensibil, birou, noptiere, TV LCD cu cablu TV, mini frigider, aer conditionat centralizat, balcon panoramic spatios cu vedere la mare, mobilat cu masa si scaune, baie cu cada, perdea de dus, WC, uscator de par.
DBL 2 + 1 PARK: aprox 25 mp. Camerele au pat matrimonial sau paturi twin, pat suplimentar - fotoliu extensibil, birou, scaun, 2 noptiere, dulap, TV LCD prin cablu, aer conditionat central, seifuri electronice, room service, mini frigider, baie cu cada si uscator de par, balcon cu masa si scaune si vedere la parc si strada. Capacitate maxima 2 adulti + 1 copil. *Este permisa cazarea a 3 adulti, dar nu este recomandata din cauza patului suplimentar!
DBL 2+1 BEST PRICE: aprox 25 mp. Camerele au pat matrimonial sau paturi twin, pat suplimentar - fotoliu extensibil, birou, scaun, 2 noptiere, dulap, TV LCD prin cablu, aer conditionat central, seifuri electronice, room service, mini frigider, baie cu cada si uscator de par, balcon cu masa si scaune si vedere la parc si strada. Capacitate maxima 2 adulti + 1 copil. *Este permisa cazarea a 3 adulti, dar nu este recomandata din cauza patului suplimentar!
DBL 2+1 SEA SIDE: aprox 25 mp. Camerele au pat matrimonial sau paturi twin, pat suplimentar - fotoliu extensibil, birou, scaun, 2 noptiere, dulap, TV LCD cu cablu TV, aer conditionat central, seifuri electronice, room service, mini frigider, baie cu cada si uscator de par, balcon cu masa si scaune si vedere laterala la mare. Capacitate maxima 2 adulti + 1 copil. *Este permisa cazarea a 3 adulti, dar nu este recomandata din cauza patului suplimentar!!
DBL 2+1/ 2+2 SEA: aprox 25 mp. Camerele au pat matrimonial sau paturi twin, pat suplimentar - fotoliu extensibil, birou, scaun, 2 noptiere, dulap, TV LCD cu cablu TV, aer conditionat central, seifuri electronice, room service, mini frigider, baie cu cada si uscator de par, balcon cu masa si scaune si vedere la mare. Capacitate maxima 2 adulti + 1 copil. *Este permisa cazarea a 3 adulti, dar nu este recomandata din cauza patului suplimentar!!
DOUBLE ROOM 2+0 SUPERIOR: aprox 25 mp. Situate la etajul -2 cu acces direct la plaja Camerele au pat dublu sau twin, canapea extensibila, birou, scaun, 2 noptiere, dulap triplu, TV LCD cu cablu, aer conditionat centralizat, seifuri electronice, room service, mini frigider, baie cu cada si uscator de par, balcon cu masa si scaune si vedere la parc si strada. Cazare maxim 2 adulti.
TRPL 3+1 SEA: aprox 35 mp. Camerele au 3 paturi obisnuite, fotoliu extensibil, birou, scaun, 3 noptiere, dulap, TV LCD prin cablu, aer conditionat centralizat, seifuri electronice, room service, mini frigider, baie cu cada si uscator de par, balcon cu masa si scaune. si vedere directa la mare. Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil.
Este disponibil patut de copii - gratuit.
Animalele de companie nu se accepta.
Hotelul nu este potrivit pentru persoanele cu dizabilitati - toate camerele au cada. Persoanele cu dizabilitati nu au acces la spa. Exista doar o rampa care duce la etajul 1 si la restaurant, exista si o rampa la intrarea exterioara.
Despre hotel: Restaurantul principal Sirius cu o capacitate de 180 de locuri in interior si 180 de locuri pe terasele cu o priveliste minunata la mare. Sky bar & restaurant Babylon - cu o capacitate de 150 de locuri, situat la etajul 9 deasupra marii cu vedere panoramica la 360 de grade - singurul din Bulgaria cu parametri similari. Restaurant Nava Sirius - singura nava adevarata din Europa, situata pe litoral cu dimensiuni: lungime 40 m; latime 15 m; inaltime 4 punti si capacitate 150 locuri in interior si 150 locuri in exterior impreuna cu terasa la restaurant.
Sport si SPA: Pe teritoriul complexului exista un centru spa cu balneologie. Centrul balnear este singurul din nord-estul Bulgariei care foloseste 100% apa minerala. Izvorul mineral cu 45 de grade de apa, alimenteaza direct piscinele interioare si cele 2 exterioare infinite cu apa termala naturala BIO, facandu-le extrem de vindecatoare. Cele opt jeturi de hidromasaj si cele 3 cascade situate in piscina interioara ajuta si la absorbtia mai buna a proprietatilor curative ale apei minerale.
Centrul Spa Sirius dispune de asemenea de 2 saune (o sauna cu aroma si o sauna finlandeza), o baie de aburi, o camera de sare, sali de tratament spa si 2 jacuzzi (interior cu 4 locuri si exterior cu 6 locuri pe malul marii).
Parcare: In perioada 10.03.2024 - 30.04.2024 parcarea la Hotelul Sirius va fi la pretul de 10,00 BGN. / 24h. Din 01.05.2024 pana in 30.09.2024 - 15,00 BGN / 24h. Locurile sunt limitate. In perioada de iarna din octombrie pana in martie, parcarea este gratuita pentru oaspetii hotelului.
*Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.

ALL INCLUSIVE


All inclusive incepe gustare de dupa-amiaza si se incheie cu micul dejun
Check-in - dupa ora 15:00. Check-out pana la ora 11:00.
Daca camerele sunt rezervate dupa ora 11:00 se percepe o taxa - 30,00 BGN pentru fiecare ora

Hotelul dispune de 2 restaurante All Inclusive - restaurantul principal Sirius, cu o capacitate totala de 180 de locuri in interior (pe ambele niveluri ale restaurantului) si 200 de locuri pe cele 2 terase de pe plaja. Ambele terase au vedere uluitoare la mare. Restaurantul Sky Babylon cu o capacitate de 130 de locuri la etajul 9, cu o panorama de 360 de grade care dezvaluie privelisti uluitoare ale Capului Kaliakra si Capului Maslen si a intregii tarmuri de nord a Marii Negre. Pentru iubitorii de nave vechi si de experiente neconventionale, restaurantul a-la-cart, cunoscut de aproape toti bulgarii si multi straini, Ship-Restaurant Sirius - o fregata cu trei catarge cu 4 punti si un total de 150 de interior si 150 de exterior. scaune.

*Mic dejun: 08:00 - 10:00. /tip bufet

Ofera o mare varietate de carnati, branzeturi, oua, placinte, produse de patiserie, cornuri, cereale, macarons, fructe si legume de sezon si multe altele.
Bauturi la micul dejun intre orele 08:00 si 10:00:
Bauturi calde de la aparat de cafea - cafea instant, lapte cu cafea, cappuccino, ciocolata calda, lapte, ceai (din plante, negru); Apa din dozator; Sucuri de la masina.
*Pranz: 12:30-14:30h./ tip bufet
Bucatarie internationala, inclusiv o gama larga de salate proaspete, aperitive, supe, feluri principale, fructe si deserturi si meniu vegetarian/.
Micul dejun de dupa-amiaza: 16:00-17:00
/dulciuri mici, gustari, pizza, fructe etc./
*Cina: 18:30-20:30 / tip bufet:
Include bucatarie internationala cu o gama larga de salate proaspete, antreuri calde, mancaruri vegetariene, antreuri de pui si porc, carne la gratar, peste, garnituri, sosuri, paine, fructe si deserturi.
Toate mesele sunt servite in stil bufet.
*Toti oaspetii cu un sejur de 7 sau mai multe nopti in perioada 01/06/2024 - 31/08/2024 au dreptul la 1 buc. cina a la carte in restaurantul Korab-Sirius sau in restaurantul Sky Babylon conform unui anumit meniu cu cerere prealabila la receptia hotelului.
*Pentru mai putin de 35 de persoane in hotel - mesele se portioneaza individual cu serviciu, iar toate mesele (mic dejun, pranz, cina) sunt rezervate.

Baruri:
*Bar in restaurantul principal Sirius:: 08:00 - 22:00. si ofera:
Bauturi nealcoolice calde si reci de la masina, bere si vin la pahar, bauturi alcoolice si nealcoolice - productie bulgara. Apa de luat masa din dozator. Bauturi alcoolice si nealcoolice importate - contra cost.
*Lobby Bar de la 10:00 la 19:00.
Bauturi alcoolice si nealcoolice ale unor producatori bulgari selectati. Servit la pahar de la 10:00 la 19:00. Bauturi calde de la 10:00 la 19:00. de la aparat de cafea: cafea, cappuccino, ciocolata, lapte, ceai (de plante, negru). Apa dintr-un dozator 24 ore;
*Sky Bar de la 08:00 la 22:00.
Bauturi alcoolice si nealcoolice ale unor producatori bulgari selectati. Servit la pahar de la 10:00 la 22:00;
Bauturi calde de la 08:00 la 22:00. de la aparatul de cafea: cafea, cappuccino, ciocolata, lapte, ceai (din plante, negru).
Dupa ora 22:00, toate bauturile alcoolice si nealcoolice sunt taxate.
Bauturile alcoolice de import si imbuteliate/sau in cutii/racoritoare si apa se platesc suplimentar conform listei de preturi a barurilor.

Animatie si sport 6 zile pe saptamana de la 10:00 la 22:00 h., condus de animatori profesionisti! Un program cu un artist invitat in anumite zile ale saptamanii.

Sporturi acvatice:
Gimnastica acvatica (piscina in aer liber);
Polo pe apa (piscina in aer liber);
Volei pe apa (piscina in aer liber)
Sport:
Volei pe plaja;Tenis de masa;Badminton;Darts;Bochia;Gimnastica si stretching;

Programe de seara si spectacole de la ora 20:00. pana la 10:00 p.m. sase zile pe saptamana
Jocuri cocktail cu premii;
Cursuri de dans;
Tururi informative si filme;
Jocuri de bingo;

Animatie pentru copii sase zile pe saptamana de la 10:00 la 20:00.
Activitati pentru copii in timpul zilei de la 10:00 - 12:00. si de la 15:00 - 18:00. (colorat, origami, desen, puzzle-uri etc.)
Programe de animatie seara pentru copii de la 20:00 la 22:00.

Sport si divertisment:
WI -FI - gratuit in zonele comune ale hotelului.
Bautura de bun venit in holul hotelului.
Plaja in fata hotelului - 1 umbrela si 2 sezlonguri per camera in limita stocului disponibil.
Hotelul NU ofera prosoape de plaja.
Dupa ce au folosit umbrelele si sezlongurile disponibile pe plaja, toti oaspetii pot folosi zona de plaja gratuita din fata hotelului, cu propriile prosoape de plaja si umbrele.
Tenis de masa.
Fitness.
Sporturi nautice din 10.06.2024 pana in 31.08.2024 la piscina sezoniera in aer liber;
Programe muzicale de seara pentru copii si adulti de la 20:00 la 22:00. in anumite zile ale saptamanii.
Nopti de dans si spectacole cu participarea artistilor invitati in anumite zile ale saptamanii. Coltul copiilor de la 10:00 - 12:00. si de la 15:30 la 18:30.

Piscine si spa:
Piscina in aer liber sezoniera in aer liber din 15.05. pana la 30.09. cu sezlonguri si umbrele;
Piscina sezoniera in aer liber pentru copii din 15.05. pana la 30.09.;
Piscina interioara BIO minerala cu apa minerala naturala si multe proprietati curative direct de la sursa fara aditivi chimici - 38 de grade de apa cu duze de hidromasaj si cascade;
JACUZZI in aer liber - 6 locuri, cu apa calda minerala termala BIO pe plaja;
Piscina infinita termala minerala BIO in aer liber pe tot parcursul anului la centrul spa cu apa calda la 40 de grade - direct de la sursa fara tratament suplimentar al apei;
Piscina termala minerala BIO in aer liber, racita, pana la centrul spa de pe malul marii, cu apa de mare; Sezlongurile si umbrelele din jurul celor doua piscine exterioare si cele ale centrului spa sunt gratuite, dar cu un numar limitat pana la epuizarea locurilor;
Izvor mineral natural la 40 de grade la 20 de metri de hotel;

Centrul SPA - zona termala - este permis intre orele 10:00-12:00 si 17:00-19:00 si include:
Sauna finlandeza;
Sauna aromatica;
baie turceasca - hamam;
Baie de aburi;
Camera de sare
Camera de sare
Zona de relaxare;
Galeata cu apa rece;

Pentru copii:
Programe de animatie de seara
Loc de joaca pentru copii de la 10:00 la 12:00. si de la 15:00 la 18:00.
Piscina sezoniera in aer liber pentru copii cu apa neminerala (15.05 - pana la 30.09)

Servicii contra cost :
Bauturile alcoolice din import, imbuteliate/sau in butoi/si bauturile racoritoare din import se taxeaza in plus conform listei de preturi.
Comenzi a la carte la restaurantul Ship-Sirius si comenzi a la carte la restaurante si spa
Jacuzzi individual in spa - 20,00 BGN pentru 4 persoane; 10,00 BGN pentru 1 persoana
halat de spa - 8,00 BGN;
Prosop pentru spa - 5,00 BGN
Balneologie (cu cerere prealabila) conform lista de preturi de la receptie
Kinesiologie (cu cerere prealabila) conform lista de preturi de la receptie
Masaje (cu cerere prealabila) dupa lista de preturi la receptie
Parcare - 15,00 BGN / 24 de ore
Toate serviciile suplimentare in hotel, spa si spa, consumatie gratuita in restaurantul principal Sirius si restaurant Sky Babylon, serviciile la cererea clientului se platesc la receptia hotelului balnear Sirius Beach sau a restaurantelor respective.

** In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet operationale la inceputul si sfarsitul sezonului.

Facilitati

Lift
Seif
Umbrele de soare
Darts
Schimb valutar
Tenis de masă
Camere pentru nefumători
Club pentru copii
Șezlonguri
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi zone publice gratuit
Călărie - cu plata
Grădină
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Frigider
Meniu bufet
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Magazin de suveniruri
Solar - cu plata
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Cadă cu hidromasaj - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
2 restaurante
Plajă privată
Business centre
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Canale TV pentru copii
Wi-Fi camere - cu plata
Volei pe plajă
2 baruri
Bar la piscină
Pachete Spa - cu plata
Canale prin cablu
Lounge SPA
Meniu pentru copii
Cameră cu aburi
Meniuri pentru diete speciale
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Piscină interioară încălzită
Plajă - la 40 m
Lobby Bar
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.