Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Superb 9,3 Booking.com Grecotel Caramel Boutique este situat în satul Adelianos Kampos la 6 km de orasul Rethymno, la 70 km de aeroportul orasului Heraklion. Statia de autobuz se afla in apropiere de hotel.Sport si divertisment
Turistii pot practica urmatoarele sporturi si activitati in cadrul hotelului: tenis de masa , show de seara , aqua-aerobic , muzica live , pilates , aerobic , gimnastica dimineata. Serviciile mentionate mai jos sunt oferite de celelalte hoteluri Grecotel (transfer gratuit): , teren de tenis , nocturna terenului de tenis, echipament de tenis, lectii de tenis, inchiriere biciclete, hidrobiciclete, canoe, centru diving, sporturi nautice, centru SPA si fitness.

Localizare
Grecotel Caramel Boutique este situat în satul Adelianos Kampos la 6 km de orasul Rethymno si 70 km de aeroportul orasului Heraklion. Statia de autobuz se afla in vecinatatea hotelului. Hotelul face parte din lantul Grecotel si are in componenta cladire principala si bungalow - ri.

Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543