Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elounda Palm


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Elounda Palm Hotel & Suites este un hotel de familie aflat aproape de mare, in zona Elounda. Hotelul se afla la doar 1 km de centrul orasului Elounda si la 7 km de orasul animat Agios Nikolaos. Aeroportul Heraklion este situat la 68 km.

FACILITATI
Hotelul dispune de: restaurant (mic dejun, cina), 2 baruri (bar-cafenea, bar la piscina, pranz a la carte), piscina exterioara cu apa de mare (200 m2), platforma fitness PleinAir la piscina, sala TV, parcare, schimb valutar, WiFi (pe tot spatiul hotelului, gratuit), internet-spot (contra cost), medic (la cerere, contra cost), organizarea ceremoniilor matrimoniale. Relaxare, gratuit: tenis de masa, seri muzicale. Contra cost: biliard, masaj (la solicitare, contra cost). Facilitati pentru copii: loc de joaca, piscina cu apa de mare, scaune inalte, pat-tarc (la solicitare), bona (la solicitare, contra cost).
Cazarea cu animalele de companie: da (pana in 5 kg)

RESTAURANT
In fiecare zi este servit un bufet bogat si variat de mic dejun. Meniurile pentru pranz si cina includ mancaruri grecesti si mediteraneene.

CAMERE
Camerele au balcon cu vedere la gradinile mediteraneene sau la albastrul inchis al golfului Elounda. Toate camerele sunt prevazute cu aer conditionat si TV prin satelit, iar oaspetii au la dispozitie si camere cu piscina comuna sau privata.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.