Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN TULIP TAJ SULTAN (recomandat 4*+)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:

Hotelul deluxe se afl pe plaja Yasmine Hammamet, la o distanta de 32 km de aeroportul Enfidha Hammamet

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif, minibar contracost, uscator par, fierbator electric, acces la internet gratuit, televizor cu canale prin satelit/cablu TV, telefon cu apelare directa

Facilitati hotel:

Unitatea de cazare ofer 235 de camera , 17 suite si dispune de lift.
Centrul spa de la Golden Tulip Taj Sultan pune la dispozitie hamam si camere de masaj contacostj. Oaspetii beneficiaz, de asemenea, de acces gratuit la un centru de fitness, la un teren de tenis si la mese de biliard Se mai ofera servicii de bon contacost, asistent medical, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spltorie si un coafor.
Restaurante :
Turistii pot alege sa serveasca mesele in incinta restaurantul principal in regim all inclusive, sau la restaurantul A la Carte cu rezervare. Ambele servesc preparatedin bucataria internationala, italiana sau tunisiana.
Bauturi si gustari se pot servi in lounge sau la bar. Room service este contracost.
Plaja:
Hotelul este situat pe plaja, sezlongurile si umbrelutele sunt gratuite; dispune de piscine interioare si exterioare.
Website: https://taj-sultan.goldentulip.com/en

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.