Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Cocoa Island se afla la aproximativ 31 km de Aeroportul International Male, unde se poate ajunge in 40 de minute cu barca cu motor.

FACILITATI
COMO Cocoa Island ofera cazare de lux intr-o zona litorala privata a insulei Kaafu din atolul Male Sud. Oaspetii au la dispozitie tratamente spa relaxante, 2 recife private ideale pentru scufundari, precum si o piscina infinita.
Cu un design inspirat de barcile locale de pescuit dhoni, suitele si vilele elegante sunt prevazute cu aer conditionat si beneficiaza de vedere superba la apele cristaline ale oceanului. Toate au un TV cu ecran plat si o baie mare, dotata cu cada.
Ofera programe de tratamente ayurvedice, o sala de fitness si cursuri de yoga. Oaspetii care doresc sa petreaca o dupa-amiaza linistita in incinta proprietatii pot sa citeasca in biblioteca si sa utilizeze conexiunea WiFi gratuita.

RESTAURANT
Restaurantul Ufaa serveste mese pe tot parcursul zilei. Meniul sau sanatos este alcatuit din mancaruri sud-indiene tipice, pregatite din fructe de mare proaspete si legume bio. In anumite zile se servesc bufete de preparate la gratar.

CAMERE
Cu un design inspirat de barcile locale de pescuit dhoni, suitele si vilele elegante sunt prevazute cu aer conditionat si beneficiaza de vedere superba la apele cristaline ale oceanului. Toate au un TV cu ecran plat si o baie mare, dotata cu cada.

DHONI WATER VILLAS: 75 mp
Suita pe doua nivele spatioasa, care include o terasa privata, un pat de zi in stil balinez si acces direct la laguna.

LOFT WATER VILLAS: 123 mp
In forma de barca de pescuit traditionala dhoni, vilele noastre Dhoni Loft Water au o zona de living extinsa la un nivel inferior si un dormitor matrimonial la mezanin, ceea ce le face grozave pentru familii.

DHONI LOFT WATER VILLAS: 110 mp
Include ferestre din podea pana in tavan si o terasa privata la soare, care ofera privelisti ale Oceanului Indian cu balcon.

ONE BEDROOM WATER VILLA WITH POOL: 125 mp
Living-ul foarte spatios duce catre o terasa privata la soare. Ofera acces direct la laguna.

COMO WATER VILLAS: 300 mp
Situate de o parte si de alta a insulei, cele doua COMO Water Villas de pe COMO Cocoa Island - Sunset si Sunrise - sunt aranjate cu doua aripi separate, ambele avand un dormitor cu baie privata si o terasa privata direct deasupra oceanului.
Aripile sunt conectate prin zonele de zi si de luat masa, cu balcoane de ambele parti care va permit sa coborati direct de pe punte in laguna turcoaz. Exista, de asemenea, o punte retrasa, cu o noua piscina privata care aproape atinge marginea oceanului.

COCOA WATER VILLA WITH POOL: 290 mp
Aceasta noua vila deasupra apei are o terasa mare cu o piscina privata de 10 metri, oferind unele dintre cele mai bune vederi ale insulei la apusul emblematic din Maldive. Vila a fost proiectata avand in vedere spatiul: exista o camera de zi, un dormitor matrimonial cu baie privata, un birou privat si o sala de sport. Vila poate fi conectata la COMO Sunset Water Villa printr-o pasarela din lemn deasupra apei sau poate fi inchisa pentru intimitate completa.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.