Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Comandor


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Dedicat familiilor cu copii

Info: Situat in partea nordica a statiunii Mamaia, hotelul face parte din lantul hotelier ,,Unita Turism', alaturi de hotelurile ,,Amiral' si ,,Orfeu'. Acesta a fost complet renovat in 2007. Hotelul dispune de parcare si de sali de conferinte: 1 sala cu 160 de locuri si 1 sala cu 80 de locuri, dotate cu videoproiector, flipchart, ecran si acces internet.

Camere: Hotelul detine 126 de camera duble si 6 apartamente, jumatate cu vedere la mare, jumatate cu vedere la lac. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, televizor, cablu TV, telefon, minibar, cabine dus, uscator de par si balcon. Hotelul dispune de 6 apartamente. Apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, internet, televizor, cablu TV, telefon, minibar, cabina dus, uscator de par si seif electronic.

Facilitati copii: Pentru 2 adulti + 1 copil intre 0 si 7 ani se acorda gratuitate la cazare si mic dejun gratuit, fara pat suplimentar.

- Pentru 2 adulti + 2 copii intre 0 si 7 ani - primul beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, iar pentru al 2-lea se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun si beneficiaza de pat suplimentar.

- Pentru 2 adulti + 1 copil intre 7-16 ani, se achita 50% din valoarea unui loc de cazare si mic dejun integral si beneficiaza de pat suplimentar. Copiii peste 16 ani sunt considerati adulti si achita valoarea integrala. Al 3-lea adult in camera dubla / apartament achita contravaloarea unui loc.

! Capacitatea maxima in apartament este de 2 adulti + 2 copii intre 0-14 ani, 3 adulti + 1 copil intre 0-14 ani.

Restaurant: Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 250 de locuri, o terasa si un bar de zi. Clientii Hotelului Comandor care doresc sa beneficieze de masa all inclusive pot servi masa in restaurantul Amiral. De asemenea, pot beneficia de serviciile de masa in sistem autoservire in restaurantul Orfeu.

Servicii gratuite: pastrare valori, intrare la piscina complexului, pat piscina cu salteluta, loc de joaca pentru copii, parcare auto

Servicii cu plata: salon coafura / frizerie, salon masaj, sauna, SPA, fitness

Animale de companie: Accesul este permis dace se achita 20% din valoarea unui loc de cazare si se prezinta la receptie certificatul de sanatate.

Atractii in zona: Cetatea Histria (Navodari), Biserica Ingropata ,,Sfantu Nicolae', vizavi teren de sport cu nocturna


Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543