Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Victoria


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Dedicat in special familiilor cu copii


Situare:

Hotelul este situat in zona centrala a statiunii Mamaia si se bucura de o pozitie privilegiata fata de
principalele atractii turistice din zona - 5 minute de Cazino, 50 de metri de pasarela de promendada si 500 de metri de Aqua Magic.

Structura hotel:

Hotel Victoria beneficiază de 337 de spatii de cazare, astfel: 262 camere duble standard, 65 camere duble superiorsi 10 apartamente, dispuse pe 10 nivele.
Camerele sunt dotate cu:
LCD (televiziuneprincablu)
Telefon
Minibar
Mochetă
Baie cu dus
Uscator de păr
Aer conditionat
Toate camerele au balcon, mai putin cele de la parter si etajul 1, in schimb, aici camerele sunt mai spatioase.


Descriere si reguli:

In incinta hotelului există un lounge, seara in weekend incepand cu orele 19:30 muzică piano bar.
Pe plaja hotelului sunt amplasate terenuri de joc pentru adulti si copii.
In perimetrul hotelului si pe plaja privată a acestuia există locuri de joacă pentru copii.
Pe plaja si pe terasa hotelului se desfasoară activităti zilnice de animatie, pentru adulti si copii (echipa de animatie a hotelului).
Toti turistii vor avea locuri rezervate pe plajă, in functie de numărul camerei. Acestea vor fi repartizate de la receptie.
Primele randuri de pe plajă vor fi rezervate pentru camerele superior(etajele 8 si 9).
Pentru clientii ajunsi in avans la cazare, oferim cameră de bagaje si vestiar pe plajă.Totodată, acestora li se va oferi cate un coktail alcoolic/nonalcoolic de intampinare.
Ținuta de plajă este strict interzisă in incinta hotelului si a restaurantului.
In răcitoarele de tip minibar din camere este interzisă depozitarea de alimente. Ele sunt incarcate cu băuturi răcoritoare pentru consum contra cost.
Turistii sunt direct răspunzători pentru obiectele din inventarul camerei (ex: perdele, draperii, mobilier, pahare,etc.)
Accesul in restaurant se va face in serii, pentru a evita aglomeratia. Locurile la masă vor fi repartizate in functie de numărul camerei.Pe parcursul intregului sejur, turistii vor avea acelasi loc .
Terasa va fi folosită pentru servirea meselor a la carte,coffee break-uri si snack-uri .

Restaurant:

Victoria Resort pune la dispozitia turistilor două restaurante si o terasă:
Restaurant Locanda cu o capacitate de maxim 100 locuri,
Restaurant Victoria cu o capacitate de 600 locuri in interior.
Terasa cu 100 locuri in vecinatatea grădinii de vară.Aici se pot servi doar băuturi sau meniu a la carte.

Toate mesele sunt servite sub forma de bufet - bucatarie romanească si internatională diversificată, cine tematice.
Băuturile alcoolice/non-alcoolice incluse in pachetele cu demipensiune si allinclusive se servesc la barul restaurantului numai in timpul meselor. Hotelul isi rezervă dreptul de decizie asupra sortimentelor de băuturi oferite care vor fi in regim self-service si constă in: vin produs autohton alb/rosu draft; bere draft; băuturi răcoritoare acidulate si neacidulate draft; cafea, ceai, apă plată si carbogazoasă.
Pentru pachetele All inclusive, băuturile enumerate mai sus pot fi servite la barul de pe terasa hotelului in intervalul orar 09:30 23:00.

Masa se poate servi intre orele:
Mic dejun: 7.30 09.30
Pranz: 12.30 -14.30
Cina: 19.30 -21.30
Snack: 17:30 18:30

In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub formă de bufet sau a la carte, in functie de numărul de turisti din hotel.
In lunile Iulie si August se vor comercializa numai pachete cu ALLINCLUSIVE, pacheteledoar cu mic dejun sau demipensiunene fiind acceptate in acest interval!
Turistii care achizitionează pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu bratara specifică fiecărui pachet. Numai pe baza acestor bratări se va face accesul la bufet, restaurant,bar, plajă. In cazul pierderii bratării, turistul va achita contravaloarea pentru inlocuire. Demipensiunea constă in mic dejun si pranz sau cină si băuturi tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se optează in momentul check in-ului la receptie, orice modificare ulterioară nemaifiind posibilă.


PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR IN INCINTA RESORT-ULUI, PE PARCURSUL SEJURULUI, IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR IN RESTAURANT.


Locatiile din jurul Resort-ului Victoria sunt private iar depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limită sunt independente de administratia hotelului.

Pachetele All Inclusive includ:

- Cazare cu masă inregimbufet (mic dejun, pranz, cină)
- Băuturile alcoolice incluse: bere draft, vin draft alb/rosu.
- Băuturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceaisiapă de masă /carbogazoasă.
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului intimpul programului de masă (mic dejun 07:30 09:30/dejun 12:30 14:30/cină 19:30 21:30) si ulterior la barul de pe terasă ( intre orele 09:30 23:00).
- Snack-uriintreorele 17:30 18:30 acestea se vor servi in locuri special amenajate sub formă de mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie la snack bar-ul situat in zona restaurantului sau a terasei.
- Acces gratuit la locul de joacă.
- Acces gratuit la terenurile de sport de pe plajă
- Acces gratuit pe plajacomplexului cu asigurarea a doua sezlonguri si o umbrelă pentru fiecare cameră;
-Acces gratuitla internet wi-fi in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia.
- Masa se vaservi sub formă de bufet cu o sortimentatie bogată, deserturi, fructe si inghetată. In lunile Mai si Septembrie (in functie de numărul de turisti) masa se va servi e la carte.


Pachetele cu Demipensiune includ:
- Cazare cu masă in regim bufet (mic dejunsipranz /cină - se va opta pentru varianta mesei principale la check-in);
- Băuturile alcoolice incluse numai in timpul meselor: bere draft, vin draft alb/rosu.
- Băuturi non-alcoolice incluse numai in timpul meselor: sucuri acidulate draft gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceaisiapă de masă/carbogazoasă.
Aceste băuturi incluse pot fi servite la barul restaurantului doar in timpul programului de masă (mic dejun 07:30 09:30/dejun 12:30 14:30 sau cina 19:30 21:30) si la barul de pe terasă in timpul mesei pentru care s-a optat la check-in.
Atentie!!! Dupa terminarea programului de masa (21.30) pentru acest tip de pachet nu se mai servesc băuturi.
-Acces gratuit la locul de joacă
- Acces gratuit la terenurile de sport de pe plajă
- Acces contra cost pe plaja complexului 15 lei/zi/persoană daca se achită sezlongul pe intreaga durată a sederii se aplică o reducere de 15%.
- Acces gratuit la internet wi-fi in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia
- Masa se va servi sub formă de bufet cu o sortimentatie bogată, deserturi, fructe si inghetată. In lunile Mai si Septembrie (infunctie de numarul de turisti) masa se va servi e la carte.


Pachetele cazare cu mic dejun includ:

- Cazare cu mic dejun in regim bufet;
- Băuturi non-alcoolice incluse doar in timpul micului dejun: sucuri acidulate draft- gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apă de masă/carbogazoasă.
- Acces gratuit la locul de joaca
- Acces gratuit la internet wi-fi in complex (receptie, restaurante,bar) si pe plajaacestuia;
- Acces gratuit la terenurile de sport: Tenis, fotbal, volei.

Agentul de turism nu poate face promisiuni turistilor cu privire la alocarea si pozitionarea camerelor.In limita disponibilitătilor, hotelul va incerca să satisfacă optiunile si preferintele turistilor. Totodată, este imperios necesar a le aminti turistilor ora de incepere a cazărilor, si anume ora 18.00.

Atractii in zona: Aqua Magic, Telegondola, Teatrul de Vara

Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.
Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.