Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Madrid Spania

Madrid nu este doar capitala țării, ci și capitala provinciei și a comunității autonome Madrid. ...

Citeste mai mult

Prezentare Madrid Spania

Madrid nu este doar capitala țării, ci și capitala provinciei și a comunității autonome Madrid. 

Puncte importante culturale și turistice includ faimosul Muzeu Prado, Muzeul Thyssen Bornemisza, Centrul de Artă Regina Sofia (unde se află Guernica lui Pablo Picasso), Casón del Buen Retiro, Palatul Regal, Templo de Debod, Monasterio de las Descalzas Reales, Puerta del Sol, Parque de Retiro, și Chueca, cartierul homosexualilor. 

Madrid este împărțit administrativ în 21 de districte, care la rândul lor în diferite cartiere. 

Alte orașe învecinate sunt populare pentru călătoriile de o zi din Madrid, incluzând Toledo, Segovia, Ávila, Aranjuez, Alcalá de Henares, mănăstirea și complexul de palate de la El Escorial, și Santa Cruz del Valle de los Caídos. 

Madrid este cunoscut și pentru viața sa de noapte și discotecile sale. Pentru madrileni nu este ieșit din comun să danseze toată noaptea, iar apoi dimineața să meargă la muncă. Această viată de noapte numită "la movida", a înflorit după moartea lui Franco. 

Madrid este servit de Aeroportul Internațional Barajas. În ciuda populației orașului în jur de patru milioane (madrileni sau madrileños), metroul madrilen este una dintre cele mai extinse și mai rapid dezvoltate rețele de metrou din lume. 

Mănăstirea și Escorialul din Madrid au fost înscrise în anul 1984 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. 

În centrul Madridului, în Plaza de Castilla, se află 4 zgârie-nori cu înălțimi cuprinse între 250 și 236 metri.

Cu toate că nu s-au găsit încă resturi fosile umane, s-au descoperit mai multe ustensile, în special în jurul Arganda del Rey și Manzanares, care dovedesc existența unor comunități umane în terasele râului, în locația actuală a orașului. 

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 hoteluri

Madrid, Spania

Stați în inima orașului Madrid - Locație excelentă - arată hartaSituat în cartierul 01Centro din Madrid la mai puțin de 1 km de Calle Princesa Hostal Charlotte oferă camere cu aer condiționat și acces gratuit la internet WiFi Oferind un bar proprieta . . .