Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

DescriereFacilitati : Curte gazonata; loc de parcare rezervat in fata vilei pentru fiecare apartament, cu acces direct din strada.


Apartamentul cu un dormitor (nr.1) este situat la parterul imobilului si are 1 living mare dotat cu aer conditionat, TV color –cablu, canapea extensibila si 2 fotolii, bucatarie utilata ; 1 dormitor cu pat dublu; baie cu cada; centrala electrica pentru incalzire si apa calda; terasa.


Capacitatea maxima de cazare este de 2 adulti si 2 copii (pana in 18 ani) sau 3 adulti + 1 copil sau 2 adulti + 3 copii (pana in 10 ani).Apartamentul cu doua dormitoare (nr.2) este situat la parterul imobilului si are 1 living dotat cu aer conditionat, TV color –cablu, canapea si 2 fotolii, bucatarie utilata; doua dormitoare cu pat dublu; baie cu cada; centrala electrica pentru incalzire si apa calda; terasa.Capacitatea maxima de cazare este de 4 adulti sau 2 adulti+2 copii.Inaugurat in 2005, Club Cristal este situat in zona centrala a statiunii Neptun, vis-à-vis de hotelul Apollo, la cca.400m de plaja. Imobilul dispune de apartamente spatioase cu unul sau doua dormitoare.

Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie