Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere:In cinci minute de mers cu masina ajungeti la Centrul Istoric al orasului, construit in stil secession. Orasul a fost numit 'mica Viena', pentru ca multe din cladirile de epoca au fost construite in stil vienez. Printre cele mai remarcabile sunt Catedrala Catolica, Vechiul Turn de Apa, Palatul Cultural si Primaria Arad.
Structura de cazare a hotelului:
Executive: Culorile calde si aerul familiar al camerei matrimoniale va fac sa va simtiti acasa.

Facilitati: Pentru un sejur confortabil, dispuneti de pat dublu cu saltea tare intr-un spatiu generos de 25 m2.
Apartamentul se compune dintr-un dormitor cu pat dublu si o sufragerie unde oaspetii pot lua loc in jurul unei mese, sau in jurul masutei de cafea. Domina pielea si lemnul masiv, creand o atmosfera de incredere si stabilitate. Dotat cu televizor LCD, baie cu jacuzzi si bideu, apartamentul include si o baie de serviciu pentru oaspeti.
Pentru persoanele care doresc sa imparta o camera in paturi separate, camerele Twin (dotate cu 2 paturi) sunt la fel de spatioase ca si camerele Executive.
Renumele restaurantului hotelului Coandi din Arad s-a cladit doar pe aprecierea clientilor nostri, prin zvonuri care au circulat de la om la om.
Meniul cuprinde multe feluri de mancare din bucataria autohtona si internationala, pe care bucatarii stiu sa le prepare savuros.


Sala de conferinte cu o suprafata de 80m2 si capacitate de 50 persoane a hotelului este dotata cu ecran de proiectie, instalatie de proiectie si de sunet.
  • Aer conditionat
  • Internet wireless
Sala poate fi aranjata in orice configuratie se doreste: masa rotunda, modular etc.
Spatiile de evenimente ale hotelului - restaurant, terasa, salon mic dejun - pot fi rezervate odata cu sala de conferinta, pentru dineuri sau banchete.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.