Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Dumbrava este situat in centrul orasului Baceu, insa ferit de tumultul urban.

Descriere:Hotel Dumbrava, hotel de 3 stele, va ofera confort, relaxare si multe clipe placute. Hotelul are camere de 3 si 4 stele, mari, spatioase si moderne, cu posibilitate de decontare pentru persoanele care lucreaze in institutii publice.

Facilitati:Hotelul este destinatia perfecta pentru oamenii de afaceri sau turistii dornici de servicii la cele mai inalte standarde. Artisti celebri, sportivi de renume, scriitori, vedete TV si oameni politici au trecut pragul Hotelului Dumbrava, declarandu-se incantati de serviciile oferit si de ospitalitatea de care dau dovada cei la de acest hotel.

Hotelul este imprejmuit de parcul amenajat de catre hotel, despre care le place s spuna ca este Versailles-ul Bacaului, oferind camerelor o priveliste minunata

Camerele sunt foarte spatioase se remarca prin designul modern si stilat al mobilierului. Totul a fost ales pana la cele mai mici detalii pentru se armoniza cat mai bine. Marea majoritate a camerelor au balcon cu o priveliste spre frumosul parc care imprejmuieste hotelul sau spre terasa
Hotelul dispune de :6 apartamente; 28 de camere duble matrimoniale si 7 camere duble Twin (o camer cu dotri pentru persoanele cu dizabilitatii) clasificate la 4*
De asemeni hotelul pune la dispozitia turistilor si 3 suite, 8 camere duble matrimoniale, 41 de camere duble Twin si 3 camere single cu dotari de 3 stele.
Toate camerele au in dotare : aer conditionat; cablu TV, minibar, internet wireless, halat de baie, prosoape, papuci, uscator de par, detector de fum.Spre deosebire de restul camerelor, apartamentele si camerele matrimoniale sunt extrem de spatioase si au balcoane duble. In plus, apartamentele sunt dotate cu jacuzzi in baie.
Camerele matrimoniale au aproximativ 25 mp si dotate cu un mobilier impresionant, oglinzi imense si bai foarte mari.

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 170 de locuri, si un salon intim de 12 locuri.Terasa hotelului, ferita de tumultul orasului, se distinge prin rafinament, intimitate si frumusete Plante ornamentale rare, trandafiri de toate culorile si conifere alcatuiesc un frumos decor natural ce completeaza perfect stilul elegant al mobilierului. Vara, terasa este un loc ideal pentru a te relaxa AZmpreuna cu prietenii sau, de ce nu, pentru a servi o cina romantica la lumina lumanarilor pe un fond muzical bine ales.

Hotelul are doua sali de conferinte spaLLtoase in care se pot organiza cu succes :
  • simpozioane
  • conferinte de presa
  • training-uri
  • prezentari de produse
  • Asezat intr-o importanta zona comerciala , hotelul poate fi usor reperat, invecinandu-se cu :
    • Primaria municipiului Bacau
    • renumita clinica de chirurgie plastica Medical Service
    • parcul Cancicov
    • centrul de afaceri Millenium
    • Universitatea George Bacovia
    Totodata, hotelul se afla la 5 minute distanta de complexul sportiv al orasului: sali de atletism, bazine de inot, stadionul, terenuri de tenis, etc.
    Distanta dintre hotel si Aeroportul International aGeorge Enescua Bacau este de 6 km si 3km de Gara Bacau.

















Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.