Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Lotus Therm SPA & Luxury Resort este amplasat aproape de liziera padurii, in preajma lacurilor cu lotusi sacri, nuferi albi, nuferi termali, Lotus Therm Spa & Luxury Resort este un spatiu datator de vitalitate si de echilibru.Filozofia hotelului se bazeaza pe principii cheie ale ospitalitatii. Lotus Therm va impresiona prin valoarea si atentia oferita tuturor clientilor sai.

Cu o capacitate de 180 de camere si apartamente, din care un apartament VIP, un apartament HoneyMoon, doua apartamente Blue si doua Gold, Lotus Therm este cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a tarii.

Cu ocapacitate de 180 camere si 262 de locuri de cazare impartite astfel:- 79camere single;- 37camere duble;- 3camere pentru persoane cu dizabilitati;- 39apartamente standard;- 8suite;- 6apartamente speciale a VIP, Honeymoon, Gold, Blue)Camera single - 30 mp - are un decor elegant, mobilier de lux, aer conditionat, minibar, baie privata cu dus, uscator de par, papuci si articole de toaleta gratuite, halat si tv cu ecran plat.Camera dubla (paturi twin sau matrimoniale) - 30 mp - are un decor elegant, mobilier de lux, aer conditionat, minibar, baie privata cu dus, uscator de par, papuci si articole de toaleta gratuite, halat si tv cu ecran plat.Apartament standard (dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila) - Dispune de aceleasi dotari pe care le intalnim la camerele duble.

Lotus Therm este cel mai spectaculos hotel dinregiunea de vest a tarii. Etajul 7 al hotelului este alcatuit exclusiv dinapartamentul VIP, cu terasa proprie. In zona receptiei se afla Crystal Cafe -modern si ospitalier - este un bar de zi destinat intalnirilor formale siinformale.

Zona SPA:Lotus ThermSpa&Luxury Resort include un aquapark inedit unic in Romania. Aquapark Felixarium esteconstruit si proiectat la cele mai inalte standarde si ofera distractie sisurprize, indiferent de varsta.

Resortul dispune de:- 14 piscine interioare si exterioare curecirculare si apa termala,- jacuzzi, - pesteri, - cascade, - 2 tobogane, - zone de luatmasa, - teren de beach volley, - locuri de joaca pentru copii, - centrul GOLD SPA cu3 tipuri de saune (cu infrarosu, uscata, umeda), - camera de gheata, - dus-aventura, - cabinete de masaj si camera de relaxare. Insa atractia principalaramane cupola retractabila de deasupra celor 10 piscine interioare care lasa lavedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn.Programe dedivertisment: - Aquazumba, - Aquagym, - Pilates, - echipa de animatie si atelierede creativitate pentru copii.

Baza de tratament:Centrul de tratament balnear si Wellness&SPA, Nelumbo Med-SPA,este perfect conectat cu hotelul de 5 stele pentru ca intimitatea turistilor este suprema. Servicii si terapii precum: - hidroterapie, - impachetari si bai cunamol, - impachetari cu parafina, - electroterapie, - hidrokinetoterapie, - kinetoterapie, - masaje, - cosmetica, - saune si o fantana cu gheata pentru curajosiicare vor sa se racoreasca.

Capacitate restaurant: 180 locuri - Salon AmbraFiecaremoment petrecut in restaurantul Hotelului Lotus Therm devine unul de referintapentru turisti sau pentru cei care decid sa celebreze aici evenimente personalesi profesionale.Preparateculinare din toate bucatariile lumii sunt pregatite cu pricepere de bucatari cuexperienta certificata, in gastronomie. Fiecare detaliu este minutios pus lapunct de organizatori, astfel incat evenimentul dorit sa ramana in memoriatuturor prin fast, distinctie si originalitate. In cateva ore, Salonul Ambra sepoate transforma intr-un spatiu potrivit celor mai exigente cerinte ale clientilor.

Cascada Bar - capacitate de 110 locuri: Bar, cafe & lounge - intr-un cadru dinamic si fantezist. O cadere de apa imbraca un perete transparent care desparte Cascada Bar de Felixarium. Este un concept unic cu un aspect grandios.Yammi Grill - capacitate de 94 de locuri:Preparate de tip fast - food si mancaruri traditionale.Tiki Bar - capacitate 88 de locuri:Jovialitate si distractie intr-o atmosfera tinereasca. Situat in zona piscinelor exterioare, Tiki Bar este spatiul perfect pentru petreceri in aer liber.

Zone relaxare:Funlandia - Conceput ca un spatiu de joaca pentru o altfelde relaxare, Funlandia este locul unde toti membrii familiei isi gasescactivitati pe gustul fiecaruia. Air hockey, mesele de biliard si jocurileinteractive te vor face sa te simti pur si simplu bine, indiferent de varsta!Varsta recomandata: 0,1 - 99 ani.Sali de conferinte:3 Saloane (spatii de evenimente pentru diferite ocazii) - Salon Topaz capacitate 100 locuri;- Salon Opal capacitate 150 locuri;- Salon Onizx capacitate 200 locuri.Acestea sunt dotate cu aer conditionat, video proiector, ecran de proiectie, flipchart, instalatie de sonorizare si Internet wireless.Animalele de companie nu sunt acceptate.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.