Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Holiday Maria se afla in Baile Herculane, la 34 km de Drobeta-Turnu Severin
Hotelul Holiday Maria ofera cazare in statiunea Baile Herculane in camere modern utilate, cu vedere la raul Cerna, intr-o ambianta eleganta, relaxanta si plina de rafinament.
Hotelul dispune de 42 de camere, un restaurant cu capacitatea de 90 de locuri, 2 terase, piscina cu apa termosulfuroasa, sala de fitness, sauna, sala de conferinte,parcare privata, wi-fiUnitatea este dotata cu parcare subterana proprie pentru oaspeti.
Restaurantul unitatii, dotat cu bar si spatiu pentru intalniri private, ofera standarde europene de servicii si calitate. Puteti servi aici masa in regim pensiune completa sau demi pensiune, organiza mese festive sau evenimente private. Restaurantul este deschis deopotriva oaspetilor Casei Maria, turistilor sau vizitatorilor ocazionali. Restaurantul poate gazdui 30 de persoane in interior si 20 locuri pe terasa in aer liber.

Facilitati:Toate camerele hotelului sunt dotate cu birou, dulap si TV cu ecran plat, includ baie privat cu cad sau dus si articole de toalet gratuite.
  • Piscina in aer liber este amplasata in curtea interioara si este alimentata cu apa termala sulfuroasa din izvoarele termale din zona.
  • Tratamente in incinta si electroterapie disponibile pentru persoanele cu disabilitati fizice care sunt greu deplasabile. Tratamentul este realizat de doctori specialisti care activeaza la centrele din statiune.
  • Masaje la cerere, cu programare prealabila
  • In curand vor functiona in incinta pensiunii o sauna moderna si sala de gimnastica proprie, care in prezent sunt in curs de amenajare.
Zona turistica:Pentru pasionatii de drumetii, hotelul pune la dispozitie ghid local pentru nenumaratele trasee din zona (cheile tesnei, cascada Vanturatoarea, Grota cu aburi, Varful lui Stan), de asemenea Orsova este situata la doar 18 km distanta, unde puteti vizita Cazanele Dunarii, Statuia lui Decebal, Tabula Traiana .



Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.