Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

1 DECEMBRIE LA BALCHIK (H.White Rock Castle)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vizita , SPA si relaxare! Program destinat adultilor!
Program Detaliat

Ziua 1 / Joi 30.11 BUCURESTI – BALCHIK
Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 06.30 in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), iar plecarea la ora 07:00. Se va urma traseul Bucuresti-Calarasi – Constanta -Vama Veche - Balcik. Prima oprire o vom face la Cap Kaliakra, un spectaculos promontoriu in Marea Neagra, locul unde apele marii de un albastru ireal se intrepatrund cu stancile de culoare rosiatica, intr-un peisaj de o frumusete rara. Seara sosire, cazare si masa la Hotel White Rock Castle 4*/similar in Balchik.

Ziua 2 / Vineri 01.12 BALCHIK – Castelul Reginei Maria
Mic dejun. Vom vizita Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica, obiectivul cel mai interesant din Balcik. A fost construit din dorinta Reginei Maria a Romaniei, in timpul ocupatiei romane a Cadrilaterului. Complexul cuprinde mai multe vile rezidențiale, o capela, construita cu pietre aduse din Creta, o gradina botanica de 35 de hectare – unica in Europa Centrala si de Est, indeosebi datorita colectiei de cactusi si un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint minoic. La pranz ne intoarcem la Hotel unde optional si in functie de numarul de participanti se va organiza o masa festiva de 1 Decembrie.
Seara cazare si masa la Hotel White Rock Castle 4*/similar Balchik.

Ziua 3 / Sambata 02.12 Timp liber sau excusie optionala la Varna
Mic dejun. Timp liber sau optional excurise la Varna – capitala maritima a Bulgariei . Aici vizita Catedrala Adormirea Maicii Domnului - unul dintre cele mai importante simboluri ale orasului , ridicata in anul 1886 si restaurata in anul 2000 dupa care vom avea timp liber pe aleile pietonale ale orasului . Dupa-amiaza ne intoarcem la Hotel White Rock Castel 4*/similar in Balchik.

Ziua 4 / Duminica 03.12 BALCHIK – VELIKO TARNOVO – BUCURESTI
Dupa micul dejun ne deplasam spre Veliko Tarnovo unde vom avea timp liber in centrul vechi al orasului, intesat de biserici medievale, ateliere mestesugaresti, magazine de suveniruri si de antichitati. Ne continuam drumul spre Bucuresti unde vom sosi in cursul serii in functie de tranfic si conditiile vamale.

*Important! Este un program destinat adultilor. Cazarea se va face in camere duble (capacitate maxim 2 pers) , camere standard fara balcon!

Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Grup minim 40 pers.
ATENTIE : Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala
* in cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
* In cazul unui grup mai mic de 40 persoane ( 30-39 persoane) se va achita un supliment de 10 euro/persoana.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.