Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Casa Karina este o proprietate de 3 stele care este situata în Bansko și pune la dispoziția oaspeților un depozit gratuit de schiuri, un restaurant și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia.

Facilitati:

Facilitățile de la Casa Karina includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele luminoase de la Casa Karina sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu duș. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride unde oaspeții se pot relaxa în voie.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Casa Karina amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Casa Karina organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Casa Karina este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta, ore de călărie și sesiuni de pescuit. Casa Karina oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În grădina de la Casa Karina există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Un centru de închiriere echipament de ski este pus la dispoziția celor interesați chiar la unitatea de cazare. Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Restaurant:

La Casa Karina oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și o cafenea ideală pentru o gustare rapidă.


Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 96 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Casa Karina sunt: Telescaun Bansko - 300 m, Biserica Sf. Treimi - 1,3 km, Comuna Bansko - 1,6 km.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Cafenea
Sală de fitness
Închirieri auto
Ciclism
Camere pentru nefumători
Club pentru copii
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Teren de golf - cu plata
Pescuit - cu plata
Biliard - cu plata
Tenis de masă - cu plata
Călărie - cu plata
Grădină
Golf - cu plata
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Tururi cu bicicleta
Fitness
Animatori
Divertisment de seară
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
Magazin de suveniruri
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Solar - cu plata
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Canale TV pentru copii
Tv în spațiile comune
Saună
Accesibil cu scaunul cu rotile
Cameră cu aburi
Piscină încălzită
Închiriere echipament de schi
Schi
Depozit schiuri
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.