Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Chateau este o proprietate de 4 stele care se află în Bansko.

Facilitati:

Hotelul oferă piscină interioară și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Chateau includ sală de fitness și business center. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele luminoase de la Chateau sunt dotate cu mochetă, Tv și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. În camere există baie cu cadă sau duș, foehn, articole de toaletă gratuite, precum și halate de baie și papuci. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Unele camere au balcon cu vedere la munte. Curățenia in cameră se face zilnic.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Chateau are în dotare jacuzzi. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride unde oaspeții se pot relaxa în voie.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.


Restaurant:

La Chateau oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria locală și internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: locală, Meniu: à la carte


Cele mai apropiate atracții de Chateau sunt: Telegondola Bansko - 600 m, Ice Rink - 820 m, St Ivan Rilski - 890 m.

Facilitati

Bar
Seif
Schimb valutar
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
TV
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Foehn
Fitness
Masaj - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
2 restaurante
Halat de baie, papuci
Meniu pentru copii
Baie cu aburi
Business centre - cu plata
Parcare la proprietate
Depozit schiuri
Vedere la munte
Curățenie în cameră - zilnic
Meniu à la carte
Călcătorie - cu plata
Baie cu cadă sau duș
Saună
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Cameră pentru bagaje
Sală de conferințe - cu plata
Sală de fitness
Piscină interioară încălzită
Scaun înalt pentru copii
Telegondolă - la 600 m
Articole de toaletă gratuite
Mochetă
Cameră de jocuri - cu plata
Transfer la telegondolă
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.