Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Elegant Lux este o proprietate de 3 stele care se află în Bansko și oferă piscină interioară și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Elegant Lux includ sală de fitness și business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele luminoase de la Elegant Lux sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu duș. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, sunt disponibile o zonă de luat masa și un cuptor cu microunde. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Elegant Lux oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Elegant Lux oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta de servicii spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, coafor, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride unde oaspeții se pot relaxa în voie.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Elegant Lux amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Elegant Lux este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea practicării de ciclism.

Pentru cei mai mici Elegant Lux oferă pătuțuri și servicii de babysitting.

Un centru de închiriere echipament de ski este pus la dispoziția celor interesați chiar la unitatea de cazare. Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 96 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Elegant Lux sunt: Telescaun Bansko - 600 m, Biserica Sf. Treimi - 1,1 km, Stațiunea Bansko - 1,4 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, europeană, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Facilitati

Bar
Lift
Sală de fitness
Închirieri auto
Ciclism
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Tenis de masă - cu plata
Grădină
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Fitness
Babysitting - cu plata
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Zonă pentru fumători
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Coafor - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Lounge SPA
Saună
Accesibil cu scaunul cu rotile
Tratamente corporale - cu plata
Baie turcească
Baie cu aburi
Business centre - cu plata
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
Închiriere echipament de schi
Depozit schiuri
Manichiură & pedichiură - cu plata
Frigider
Meniu bufet
Balcon
Canale prin satelit
Spa/ centru wellness - cu plata
2 restaurante
Meniu pentru copii
Darts - cu plata
Cuptor cu microunde
Apartamente
Cuptor
Telegondolă - la 600 m
Meniu à la carte
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Zonă de luat masa
Chicinetă
Piscină interioară încălzită
Scaun înalt pentru copii
Pardoseală de lemn sau parchet
Paturi bebeluși
Cameră de jocuri - cu plata
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.