Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FAMILY HOTEL ELA BANSKO


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Family Hotel Ela din Bansko este situat la aproximativ 300 m de statia de telegondola si la 1 km de centrul statiunii Bansko.


Facilitati camere :
Camera duble (2 paturi normale si un pat suplimentar, 2+1 )
– are un pat dublu si o sofa extensibila pentru o persoana.
Apartamentele (2 paturi normale si 2 paturi suplimentare, max 2+2 )
– un hol, un dormitor cu un pat dublu si un living room cu o sofa extensibila.
Toate camerele au incalzire individuala pe gaz, TV satelit, WI-FI, parchet, baie cu cabina de dus, uscator de par.
Apartamentele au chicineta (frigider, cuptor cu microunde, cuptor, plita, aspirator, chiuveta,, tacamuri si ustensile pentru 4 persoane), fier de calcat si masa de calcat, balcon.

Masa: Doar cazare (fara masa) sau mic dejun.

Facilitati hotel Hotel Ela din Bansko are urmatoarele facilitati: receptie, Wi Fi in zona publica (gratuit), camera pentru depozitarea echipamentului pentru schi (gratuit) camera pentru servirea micului dejun, sala de conferinte (capacitate 40 persoane).

Copii: patuturi (la cerere, gratuit), scaune inalte pentru copii in restaurant (gratuit), babysitting (la cerere contra cost).

Contra cost: tenis de masa , masaj, solarium, Jacuzzi, etc.

Animalele de companie nu sunt permise.

Parcare: in aer liber cu spatiu limitat – gratuita Website hotel www.ela-bansko.com
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.