Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Casa Bazna este situata in partea de sud a localitatii Bazna, oferind camere confortabile intr-un spatiu decorat in stil rustic, avand o priveliste splendida a muntilor din imprejurimi, fiind ideala pentru o vacanta de neuitat.

Orasul Medias se afla la o distanta de 17 km fata de pensiune. Turistii pot face drumetii la Valea Viilor, situata la 28 km distanta fata de pensiune, sau pot vizita Biserica Fortificata din Biertan, aflata la 39 km fata de pensiune.

Localizata intr-un spatiu pitoresc, Casa Bazna reprezinta o combinatie intre traditie si confort

Casa Bazna dispune de 63 spatii cazare, camere duble twin/matrimoniale, superior/economy, dotate cu dus/toaleta, TV, telefon, minibar.Facilitati camera economy: situata la mansarda, pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de dus), uscator de par, TV.

Facilitati camera superior: pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de dus), uscator de par, mobilier modern, canapea extensibila, TV LCD, minibar si balcon.

Capacitate camera economy: 2 adulti.

Capacitate camera superior: 2 adulti + 2 copii (varst maxima implinita a 11 ani)/ 3 adulti.

Facilitati pensiune: 2 restaurante cu specific romanesc, receptie si bar deschis 24/7, parcare, Wi-Fi.

Restaurantul cu o capacitate de 60 locuri va asteapta cu bucate alese, din bucataria traditionala si internationala. De asemenea, se pot organiza degustari de vinuri, iar pentru ocazii speciale bucataria sta la dispozitia turistilor pentu a satisface toate cerintele acestora.

Pentru destinderea oaspetilor aceasta ofera acces gratuit la piscina, plimbari cu caruta la Biserica fortificata din Boian.
Pentru organizarea intalnirilor de afaceri Casa Bazna pune la dispozitie sala de conferinte, care impreuna cu serviciile de cazare si alimentatie fac din pensiune un loc ideal pentru team building, conferinte, evenimente.

Obiective turistice:


- Biserica fortificata de la Bazna;
- Cetatea Mediasului;
- Biserica fortificata din Boian.

Se accepta animale de companie - (se pot percepe taxe suplimentare).

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.