Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Conac Ambient


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Conacul Ambient de 5 stele din Cristian se afla la 12 km de Brasov. Conacul, cu un decor saxon specific zonei, ofera conditii de cazare elegante, aristocratice si facilitati exclusiviste.

Complexul ofera turistilor sai piscina interioara incalzita, o piscina exterioara, servicii de masaj, o sauna si un restaurant.
Conacul dispune de 22 spatii de cazare repartizate in 9 camere duble standard, 5 camere duble executive, 7 studiouri si un apartament. Camerele au vedere la munte.

Camerele standard duble matrimoniale/twin sunt dotate cu aer conditionat, baie cu cabina de dus, uscator de par, minibar, tv lcd/plasma, acces internet, seif, halat si papuci de casa, balcin/terasa.

Camerele executive dispun suplimentar de o suprafata mai mare si Wide Screen LCD TV, cada cu hidromasaj si zona de sitting.

Duplex-urile dispun suplimentar de 2 bai dintre care una cu cada cu hidromasaj, scara interioara si coltar extensibil in living sau canapea.
Apartamentul are o suprafata de 50 mp, dispunand de un dormitor, living si baie cu cabina de dus, un pat king size si doua canapele

Oaspetii beneficiaza de parcare gratuita.
Toate camerele sunt izolate fonic si au TV cu vedere prin cablu. Baia este dotata cu dus, uscator de par, articole de toaleta si halate de baie. Camerele au vedere la munte.

Servicii generale:
- sala de conferinte modulara;
- restaurant cu specific traditional;
- foisor cu posibilitate gratar sau BBQ;
- bar;
- acoperire wireless internet;
- parcare terana supravegheata electronic oferita gratuit clientilor;
- spalatorie si calcatorie;
- facilitati pentru persoane cu handicap;
- camera de bagaje;
- seif;
- piscina interioara incalzita cu zona de hidromasaj;
- sauna uscata;
- tenis de masa;
- teren de sport multifunctional;
- living cu semineu;
- birou turism si excursii;
- rent a car;
- concierge.
Servicii incluse in tarif: piscina interioara incalzita cu zona de hidromasaj si sauna uscata.

Gratuit oaspetii au la dispozitie urmatoarele servicii:
- apel de trezire automat;
- asistenta ticketing transport (aerian, feroviar, auto);
- rezervari bilete la spectacole sau informatii de afaceri an localitate;
- internet de mare viteza wired si wireless, internet TV;
- periodice si jurnale nationale si internationale;
- servicii de secretariat: tehnoredactare, fotocopiere si transmitere de documente;
- primirea / transmiterea corespondentei;
- room service intre orele 07:00 - 23:00.

Contracost se ofera urmatoarele servicii:
- curierat;
- doctor si dentist la cerere;
- servicii de masaj la cerere;
- check-out intarziat;
- transport auto.

Cristian - Si casele vorbesc
Cristian este un taram al vesniciei. Aici, istoria si trainicia mestesugurilor sasesti este vie in fiecare minunatie de casa si fiecare coltisor de pamant, pastrandu-se frumusetea de odinioara pe care dragii nostri stramosi o pretuiau cu atata strasnicie. Conacul Ambient, noua mandrete a acestui tinut, este un loc in care zilele de odinioara parca sunt invesmantate in straie de duminica si nimic din ce iti pofteste inima nu lipseste.
O mosie ca si Conacul Ambient trebuie sa isi intampine oamenii dupa datina stramoseasca cu ospitalitate si voie buna. Ce loc mai bun sa simtiti toate aceste decat sala mare de ospate Indestulata pentru 50 de oameni, sala cea mare este rupta parca din povestile cu consanzene, neasemuit de dichisita cu catifele, scaune pictate, mese si bufete ca-n vremurile stravechi, orologii si potire de licori inmiresmate!

O dulce raza de soare poposeste stinghera pe divanul invesmantat cu urzeli delicate si dalbe broderii..apoi coboara lin pe dusumea si urca incetisor urmarind linii catifelate si ordonat de intortocheate ale vreunei masute de toaleta, noptiere sau sifonier. Timpul chiar pare sa se fi oprit si totusi aici si acum, in acest domnesc dormitor, te simti mai acasa decat oriunde. Si conacul are 8 astfel de minunate camere (duble), inca 2 camere si mai spatioase (executive), 2 studiouri si un apartament, care mai de care mai mandre la chip!
Tot aici, aproape de Conacul Ambient, salasluieste si Aristocrata, o casuta dichisita si luminoasa, unde te poti bucura de zile si nopti imparatesti si de unde poti ajunge, daca iti doresti, direct in inima Conacului.

Accesul animalelor de companie nu este permis.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.