Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Situat in cea mai accesibila zona a Brasovului, ofera oaspetilor sai oportunitatea de avea la indemana Centrul de Afaceri si Centrul Istoric al orasului. Valoarea adaugata a locului este data de posibilitatea de a scapa usor de agitatia orasului si de a va refugia pentru cateva clipe in cea mai faimoasa statiune montana din Romania.Brasovul este unul dintre cele mai bine conservate orase medievale din Europa. A fost reabilitat spre deliciul unui numar din ce in ce mai mare de turisti iar procesul acesta include biserici, fatadele cladirilor, bastioane. Astfel, Brasovul a ajuns printre cele mai cautate orase pentru turismul de relaxare. Legendele si miturile care invaluie orasul sunt reprezentate printr-o serie de evenimente (Festivalul Medieval, Oktoberfest, Junii Brasovului). Castelul Bran adaposte legenda lui Dracula In timp ce Castelul Peles din Sinaia, resendinta regala de vara, este un punct de atractie foarte apropiat. Inainte de a planui o excursie la Brasov, e bine sa va documentaei pentru a afla modurile cele mai placute de a petrece timpul aici.
Structura Hotel Golden Time cuprinde :27 duble twin; 9 duble matrimoniale; 3 Junior Suite' 4 Prestige Suite;1 Golden Suite

Camera standard este disponibila cu pat matrimonial sau twin si poate primi pana la doua persoane. SuprafaLLa este de aproximativ 16 mp.


Camera Deluxe este disponibila cu pat matrimonial mare sau paturi twin. Poate gazdui pana la 2 persoane, cu o suprafata aproximativa de 27 mp, unele camere fiind prevazute cu balcon.


Junior suite este decorat in tonuri pamantii cu mobilier de calitate superioara, ce pune la dispoziLLie un lounge si un colt pentru lectura Poate gazdui pana la 3 persoane, cu o suprafata aproximativa de 29 mp, unele camere fiind prevazute cu balcon.
Elegantul apartament Golden Suite ofera un cadru intim pentru turisti , avand un design chic elegant. Apartamentul dispune de o camera de zi spatioasa , baie cu cada spa si cabina de dus separata .Apartamentul poate gazdui pana la 4 persoane si este prevazut cu 2 balcoane, suprafaLLa fiind de 56 mp.
Toate suitele Prestige sunt pozitionate si decorate in mod atractiv, cu mobilier elegant si facilitati multiple. Datorita marimii sale si a gamei vaste de servicii pe care le ofera, sederea nu poate fi decat una placuta si relaxanta. Poate gazdui pana la 3 persoane, cu o suprafaLLa aproximativ de 42 mp, unele camere fiind prevazute cu balcon.

Servicii oferite: camere largi si spatioase, dotate cu TV LCD, aer conditionat, telefon cu acces direct international, uscator de par, minibar, internet wireless, servicii de copiere, scanare si servicii concierge, ascensor sticla, baie cu dus in camerele single si duble, iar in rest cu cada tip jacuzzi, incalzire centrala, seif in receptie si camere.
RESTAURANT Golden Mondo
Salonul restaurant cu o capacitate totala de 120 locuri este pus la dispozitia oaspetilor nostri atat pentru mic dejun , pranz si cina, cat si pentru evenimente importante din viata lor (nunta, botez, conferinta, simpozioane, etc). Acesta dispune de instalatie climatizare si acces internet wireless.
Lounge Coffee este locul ideal pentru discutii de afaceri, relaxare intr-un cadru privat, la un pahar de bauturi fine, cocktail-uri, specialitati de cafea si ceai.
SPA CENTER
Centrul Wellness Golden Time, recent deschis garanteaza intimitatea si relaxarea oaspetilor cu diverse facilitati precum sala de fitness, sauna uscata, minipiscina si spa lounge.

Hotelul pune la dispozitie 3 sali de conferinta care dispun de: mobilier modulabil , instalaLLie de sonorizare , microfoane mobile , conexiune internet WiFi si prin cablu, videoproiector, ecran mobil de proiecLLie, flipchart, instalaLLie de climatizare, lumina naturala si artificiala cu intensitate reglabila.
Contracost se ofera urmatoarele servicii: Centru Spa (sauna, jacuzzi), transport auto, servicii de masaj la cerere, late check-out, doctor la cerere, curierat.









Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.