Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Deschisa in anul 2014, Pensiunea Greenhill este o proprietate de familie situata la 1,5 km de centrul orasului, intr-o locatie linistita si inconjurata de padure. Este disponibil acces gratuit la internet WiFi si se ofera si acces la sauna, la un cost suplimentar.
Camerele moderne ale Pensiunii Greenhill au smart TV cu canale prin cablu. Toate camerele au zona de relaxare, baie si balcon. Unele ofera si o terasa.
De asemenea, Pensiunea GreenHill pune la dispozitia oaspetilor un snack bar si o receptie cu program nonstop.
Gara din Brasov se afla la 5 km, iar zona de schi Poiana Brasov este situata la mai putin de 9 km. Parcarea privata este gratuita.
SERVICII
Alaturi de natura generoasa in mijlocul careia este amplasata GeenHill ne alaturam si noi, gazde primitoare, oferindu-va gratuit :
- in fiecare seara intre 20:00 si 22:00 ceai din partea casei in sala receptiei.
- mini biblioteca;
- jocuri distractive;
- parcare supravegheata video;
- masina si masa de calcat (se solicita la receptie);
-servicii de printare (max. 10 pagini);
- acces internet;
- fax;
- TV cablu;
- trezirea turistilor la ora solicitata;
- obtinerea legaturilor telefonice;
- pastrarea obiectelor de valoare;
- predarea corespondentei turistilor;
- expedierea corespondentei turistilor;
- pastrarea obiectelor uitate si anuntarea turistilor;
- pastrarea bagajelor;
- comenzi pentru taximetre;
- expediere prin retur la domiciliu a scrisorilor sosite dupa plecarea turistilor;
- facilitarea cazarii pasagerilor in alte spatii de cazare din localitate;
- oferirea de materiale de promovare si informare turistica;
- asigurarea de ziare, reviste in holuri;

- contra cost
- Sauna si mini sala de fitness;
Acestea sunt oferite in regim de exclusivitate pentru 15 lei pe ora la care se adauga 5 lei/persoana. Accesul la sauna se poate asigura in intervalul de functionare al acesteia, comunicat la receptie, in limita disponibilitatii doar pe baza de rezervare facuta cu o zi inainte.
Capacitatea saunei este de 2-3 persoane. Capacitatea intregului complex: sauna, zona de relaxare si mini sala fitness fiind de max. 6 persoane.
- Sala de conferinte sau cursuri (pentru 16 persoane) amenajata modern cu echipamente de specialitate;
- Mini-frigider - 10 lei/zi
- Spalare rufe.
- Oferirea de produse in regim de bar;
- Servicii de printare/ multiplicare (peste 10 pagini )






Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.