Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Studio Quiboo va ofera atat un loc de relaxare, cat si un loc unde puteti trai o experienta de viata in orasul vechi - va puteti relaxa in mijlocul orasului si puteti explora tot ce aveti in minte, incepand cu Biserica Neagra, turnurile Alb si Negru.

Facilitati:

Studioul ofera posibilitatea de self check-in in baza indicatiilor pe care le primiti cu o zi inaintea cazarii.

Studioul este compus din bucatarie dotata cu masina de spalat vasele, plita electrica, frigider, cuptor cu microunde, espressor Dolce Gusto,pahare,cani, farfurii, tacamuri si tot ceea ce aveti nevoie

Baie dotata cu dus tip walk-in, sapun, sampon, hartie igienica, prosoape si uscator pentru par.

Camera are pat matrimonial cu saltea cu arcuri impachetate individual, asternuturi

Geamurile din termopan sunt dispuse cu jaluzele prin care nu trece lumina.

Incalzirea se face prin pardoseala prin intermediul centralei termice care poate fi reglata cu ajutorul unui termostat wireless

Smart Tv led, acces Hbo si Netflix, pentru a va putea urmari serialele si filmele preferate

Internet WI – FI gratuit

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.