Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Premier Palace Hotel&Spa este situat la 6 km de centrul orasului, vizavi de Stadionul Ghencea.
Toate unitatile de cazare au acces gratuit la spa, inclusiv la o piscina interioara, o piscina cu hidromasaj si un centru de fitness.
Premier Palace are in portofoliu aproximativ 70 de terapii medicale si de wellness (cost suplimentar) fiind unul dintre cele mai mari centre spa din Europa.
Fiind unul dintre cele mai apreciate hoteluri de lux din Bucuresti, acesta ofere o zona SPA, destinate rasfetului, la cele mai inalte standarde.
Cu un design deosebit si sisteme moderne de ultima generatie, aici te va intampina si un SPA amenajat intr-un ambient ce te indeamne la relaxare. Te poti rasfeta intr-o baie cu aburi sau intr-o saune finlandeze, recunoscute pentru beneficiile ei de purificarea organismului, pe langa multe alte zone de Medical si Wellness Spa.
Cele 82 de camere ale Premier Palace Spa Hotel pe care le punem la dispozitia oaspetilor nostri sunt spatioase, generos proportionate si luxoase, garantand confortul necesar pentru deconectarea de la stresul cotidian. Baile de marmure, uimitoare, paturile confortabile, mobile noua cu design italian si cele mai bune accesorii, subliniaze standardul de elegante al Premier Palace Spa Hotel.
Camerele sunt dotate cu mobilier elegant si ofere WiFi gratuit, aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin cablu, minibar si o baie dotate cu articole de toalete si produse cosmetice ecologice. Oaspetii beneficiaze de un serviciu de concierge si de parcare private gratuite.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.