Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOON RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Moon Resort Busteni este primul resort de case mobile din Romania, un concept inedit in materie de cazari premium, care ofera o experienta unica de cazare pe Valea Prahovei, cu peisaje de neuitat, vazute din pat. Este locul unde adormi cu un peisaj incantator si te trezesti cu un cadru fermecator.

Amplasate in cartierul Zamora din Busteni, cu o priveliste impresionanta asupra semetilor si misteriosilor Bucegi, adesea considerati un adevarat pol energetic, Moon Resort Busteni surprinde prin cele cinci casute pe structura din lemn. Casutele mobile de la Moon Resort Busteni ofera un confort care rasfata pana si cele mai pretentioase gusturi.

Casutele mobile Moon Resort Busteni sunt ideale pentru cupluri sau familii cu un copil, avand fiecare o capacitate de cazare de 3 persoane, toate cu aceiasi structura, 1 dormitor cu baie proprie, terasa 12 mp si gradina de 20 mp, toate oferind vedere catre munte.

Oaspetii au la dispozitie barul unitatii si posibilitatea de a servi mic dejun de tip bufet.

Printre atractiile turistice din apropiere se numara:

Castelul Cantacuzino (700 metri)
Manastirea Caraiman (2.3 km)
Casino Sinaia (7,6 km)
Castelul Peles (8.7 km)
Manastirea Sinaia (8.3 km)
Fun Park Kalinderu (8 km)

Casuta tip Juliet - 1 dormitor cu pat dublu + pat extensibil (capacitate maxima 3 adulti)
Casuta tip Callisto - 1 dormitor cu pat dublu + living cu canapea extensibila (capacitatea maxima de 4 adulti)
Apartament Chalet 1 (mansarda) - 2 dormitoare cu paturi duble + Living cu canapea extensibila + zona de relaxare cu saltea dubla (poate fi folosita si pentru dormit, recomandat pentru copii)
Apartament Chalet 2 (parter) - 1 dormitor cu pat dublu + living cu canapea extensibila (capacitatea maxima de 4 adulti).

Mentionez ca fiecare canapea dispune si de un topper foarte confortabil.
Facilitati casute:
Kitchineta complet utilita in Callisto si in apartamente
Terasa
Gradina
Vesela si pahare
Semineu electric
Wi-Fi
TV cu Netflix
Parcare in fata casutei
Gratar la fiecare casuta






Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.