Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 5 hoteluri

Buzias, Romania

Hotel Parc structurat pe trei etaje dispune de 282 de locuri de cazare dispuse in 18 camere cu pat matrimonial si grupuri sanitare proprii 120 de camere cu doua paturi si grupuri sanitare proprii si in 3 apartamente cu un dormitor Spatiile de cazare . . .

Buzias, Romania

Complexul hotelier'Timis' este situat la 800 de m de centrul statiunii si este structurat pe trei etaje si dispune de 270 de locuri de cazare dispuse in 140 de camere cu doua paturi si grupuri sanitare proprii si in 3 apartamente cu un dormitor Spati . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Parc beneficiaza de o pozitionare privilegiata intr-o zona inconjurata de verdeata in nordul orasului Buzias oferind avantaje atat oaspetilor cu preocupari in domeniul afacerilor celor sositi pentru tratament sau relaxare cat si persoanelor d . . .

Buzias, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Phoenix beneficiaza de o pozitionare privilegiata intr-o zona inconjurata de verdeata in nordul orasului Buzias oferind avantaje atat oaspetilor cu preocupari in domeniul afacerilor celor sositi pentru tratament sau relaxare cat si persoanelo . . .