Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel SuperSki este situat la baza partiei din Cavnic, Maramures.
Hotel Superski Cavnic 3* ofera cele mai inalte standarde de confort chiar la baza domeniului schiabil Superski Roata, la locul de pornire al telescaunului Roata 1 si ofera cazare in 28 de camere.


DESCRIERE FACILITATI
- Acces gratuit la spa (sauna, Jacuzzi, ciubar cu apa sarata, salina) intre orele 17:00-20:00
- 30% reducere la centrul de inchirieri SuperSki, pentru inchirierea echipamentelor complete (schiuri, bete, clapari), in cazul inchirieriii partiale a unui echipament (doar schiuri sau clapari) nu se acorda reducere.
- Camera de depozitare echipament de ski la locul de pornire al telescaunului Roata 1
- Acces gratuit la terenul de tenis pe durata verii


DESCRIERE CAMERE
Hotel Superski dispune de 28 de camere (20 duble, 3 cvadruple standard, 2 triple, 1 cvadrupla superioara si 2 junior suite).


Camera dubla fara balcon - Camerele duble fara balcon au fost renovate recent si toate au mobilier nou din lemn masiv si parchet. Acest tip de camere au vedere panormaica spre munti, fara balcon.Suprafata camerei este de aproximativ 20 m.
Dotari: televizor LED, dulap, frigider, baie dotata cu cabina de dus si uscator de par, telefon, internet, parchet, mobilier nou din lemn masiv.


Camera dubla cu balcon - Camerele duble cu balcon au fost renovate recent si toate au mobilier nou din lemn masiv si parchet. Toate camerele duble cu balcon au vedere spre partia de ski si ofera cea mai buna priveliste pentru iubitorii de munte. Suprafata camerei este de aproximativ 20 m.
Dotari: televizor LED, dulap, frigider, baie dotata cu cabina de dus si uscator de par, telefon, internet, parchet, mobilier nou din lemn masiv.


Camera tripla fara balcon - Camerele triple fara balcon au un pat dublu si un pat single, sunt camere spatioase perfecte pentru familii. Ele nu beneficiaza de balcon si nici de cea mai buna panorama, insa sunt mari si confortabile pentru familii.
Dotari: televizor LED, dulap, frigider, baie dotata cu cabina de dus si uscator de par, telefon, internet.Suprafata camerei este de aproximativ 23 m.


Camera cvadrupla fara balcon - Camerele cvadruple fara balcon au 2 paturi duble, sunt camere spatioase perfecte pentru familii. Ele nu beneficiaza au balcon si nici de cea mai buna panorama, insa sunt mari si confortabile pentru familii.
Dotari: televizor LED, dulap, frigider, baie dotata cu cabina de dus si uscator de par, telefon, internet. Suprafata camerei este de aproximativ 28 m.


Camera cvadrupla superioara - Camera cvadrupla superioara a fost renovata in anul 2018 cu mobilier nou din lemn masiv si parchet. Ea are 2 paturi duble, vedere panormanica spre munti (fara balcon), camera perfecta pentru familii.
Dotari: televizor LED, dulap, frigider, baie dotata cu cabina de dus si uscator de par, telefon, internet, parchet, mobilier nou din lemn masiv. Suprafata camerei este de aproximativ 31 m.


Junior Suite - Suita junior este o camera cu mobilier nou din lemn masiv si parchet. Ele nu beneficiaza de balcon, insa sunt mari si confortabile pentru familii. In suita junior exista un living cu canapea extensibila din care se intra intr-un dormitor (spatiu deschis, fara usa) care are un pat dublu.
Dotari: televizor LED, dulap, frigider, baie dotata cu cabina de dus si uscator de par, telefon, internet, parchet, mobilier nou din lemn masiv.Suprafata camerei este de aproximativ 30 m.

Check in: 16:00-21:00
Check out: 8:00-11:00


DESCRIERE OFERTE
Standard - Mic dejun
Include: cazare cu mic dejun, acces gratuit la piscina interioara intre orele 11:00-20:00, acces gratuit la zona spa (salina, sauna) intre orele 17:00-20:00, camera de depozitare a echipamentelor de ski la baza telescaunului, parcare privata in limita locurilor disponibile.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.