Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WONDERLAND CLUJ RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Wonderland Resort Cluj este un loc scos parca din lumea basmelor, pentru a le oferi celor care pasesc pe acest taram momente de relaxare, liniste si rasfat. Aflat la 7 km distanta de centrul orasului Cluj-Napoca, Wonderland Resort Cluj isi asteapta oaspetii cu 35 de camere de cazare, intr-o atmosfera prietenoasa si rafinata.

Pentru a ajunge pe acest taram minunat, vei parasi orasul, urcand pe Calea Turzii, pe dealul Feleacului. Adresa e simpla: Feleacu, nr. 5 A-E. Locul se afla intr-un cadru natural ideal, unde orasul ti se intinde la picioare, cat vezi cu ochii. Confortul si decorul camerelor te incanta, iar atmosfera feerica e molipsitoare.

Oaspetii cazati la Wonderland Resort Cluj au la dispozitia lor acces gratuit la centrul SPA, precum si micul dejun inclus in pretul de cazare. Parcarea publica este gratuita la proprietate, precum si accesul la Internet Wireless. Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat si televiziune prin cablu, precum si cu baie privata si dulapuri / garderoba. Preturile de cazare incep de la 195 lei / noapte si variaza in functie de tipul camerei (single, twin inside, twin, triple, apartment).
Resortul va asteapta cu 15 camere de cazare in pensiunea turistica Enya, de 4 **** si 11 camere de cazare in pensiunea turistica Primera, de 4 ****

Pentru o experienta autentica, stim insa ca a te caza undeva inseamna mult mai mult decat a-ti alege o camera, a-ti petrece acolo noaptea si eventual a servi micul dejun in graba. Wonderland Resort Cluj ofera printre cele mai complexe si complete pachete de activitati de relaxare si petrecere a timpului liber.

Astfel, ai posibilitatea de a te relaxa in piscina sau pe terasa, in gradina. Daca preferi ceva mai dinamic, sala de fitness iti sta la dispozitie sau poti inchiria biciclete pentru a explora in voie dealurile Clujului. Si mai dinamic? Poate preferi un joc de paintball, un joc de fotbal sau laptenis pe terenurile special amenajate. Pentru o relaxare deplina, te poti bucura de serviciile de masaj sau de momente petrecute in liniste la salina Wonderland. In sala de jocuri, te poti distra la o partida de biliard sau Darts.

Vrei ceva cu adevarat special cat timp esti oaspete la Wonderland Resort Cluj? Centrul de echitatie poate sa iti ofere o experienta deosebita. Iar cu adevarat inedit: proprietatea detine si un balon cu aer cald! Da, poti sa zbori cu adevarat aici, la Wonderland!

Servicii incluse in cadrul pachetelor speciale de Craciun, Revelion, Paste : acces nelimitat la centrul spa si fitness, 1 masaj de relaxare, 1 antrenament de echitatie, 1 ridicare ancorata cu balonul daca permit conditiile meteo, 1 plimbare cu trasura sau cu sania trasa de cai, 1 sedinta de tir cu arcul toate necesitand programare prealabila la receptia resortului.Copiii beneficiaza pe intreg parcursul zilei de program variat, foarte dinamic si antrenant, cu multe suprize si activitati interioare-exterioare deosebite.Tarifele contin tva, taxa de oras, transfer dus-intors la aeroport.




















Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.