Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Confort.

Situare: Hotelul Voila este localizat in centrul orasului Constanta. Situat in partea veche plina de farmec a orasului, hotelul se afla la doar 1 km distanta de centru, 30 metri de Piata Ovidiu, in imediata vecinetate a Bisericii Ortodoxe Grecesti, la numai 100m de Plaja Modern.

Info hotel: Complexul ofere toate faciliteeile unui hotel de patru stele, sali de conferinte, un restaurant de top class cu bucatarie internationala si traditionala, lobby-bar, teren de sport.

Camere: Hotelul pune la dispozitia clientilor sai 15 camere confortabile (30 de locuri in camere duble/single), amenajate la cele mai ridicate standarde, fiecare este echipata cu: aer conditionat, acces la internet, cablu TV, linie telefonica directa, minibar si baie privata. Cateva camere sunt dotate cu jacuzzi.

Restaurant: Restaurantul Voila, situat la ultimul nivel al hotelului, va ofera un peisaj deosebit al Marii Negre si al Portului Turistic Tomis. Bucataria restaurantului reprezinta o provocare pentru cei cu gusturi culinare rafinate, bucatarii cu pregatire de inalta clasa fiind in orice clipa gata sa satisfaca cele mai sofisticate pretentii. Aici se pot organiza reuninuni de afaceri si familiale. In timpul verii, terasa este pusa la dispozitia clientilor, oferind astfel o priveliste minunata a Marii Negre.


Servicii gratuite: Parcare gratuita, internet wireless, room service, primirea mesajelor si corespondentei, trezirea clientilor la ore solicitate (wake-up call), comenzi taximetre, seif, serviciul pentru transportul bagajelor, informatii turistice si culturale.


Servicii cu plata: Acces la saune, servicii masaj, taxe animal, servicii spalatorie-calcatorie, pat suplimentar: 70% din tarif cazare/persoane, servicii postale, servicii telefonice, fax-copiator, inchiriere sali de conferinta, Coffee Break.

Facilitati pentru copii: Un copil cu varsta intre 0 si 5 ani are gratuitate cand sunt folosite paturile existente. Un copil cu varsta intre 5 ei 12 ani plateste 50 % din tariful camerei pe noapte pe persoana daca foloseste un pat suplimentar. Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera este de unul. Suplimentele nu sunt calculate automat in pretul total si vor fi platite separat in timpul sejurului.

Animale de companie: Nu este permis accesul animalelor de companie.

Atractii in zone: Restaurante si pub-uri le gasesti la cativa pasi distanta de hotel. Gravity Patk, Faleze Cazino, Delfinariu, Parcul Tebeceriei, Muzeul de Istorie Nationale ei Arheologie, Muzeul de Arte, Moscheea Carol I, Muzeul Marinei Romane, Portul Tomis.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.