Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Grand Mediterraneo Resort& Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate de 5 stele se află în Ermones (Corfu), la o distanță de 200 m de plaja cu pietriș și oferă piscină înterioară, piscină în aer liber cu terasă și umbrele de soare, precum și o zonă de plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa includ sală de fitness și teren de tenis. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 267 camere. Camerele de la Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș, foehn, precum și halate de baie și papuci. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria mediteraneeană și italiană sunt preparate zilnic. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj sau la saună. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de înfrumusețare și o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa amatorii de divertisment pot juca darts sau tenis de masă.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – fitness sau tenis de câmp pot fi practicate la proprietate de cei pasionați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor cu canale prin satelit.

Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa dispune de plajă privată cu pietriș. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa se află la 17 km de Orașul Corfu și la 16 km de Aeroportul Internațional din Corfu.

Stațiunea Glifada se află la 5,0 km de proprietate.


Restaurante:
Restaurant 1 - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte
Restaurant 2 - Bucătărie: grecească, Meniu: à la carte
Restaurant 3 - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internațional din Corfu - 16 km

Puncte de interes
Stațiunea Glifada - 5 km
Orașul Corfu - 17 km

Plaje în vecinătate
Plajă proprie cu pietriș - 200 m

Facilitati

Bar
Seif
Umbrele de soare
Teren de tenis
Sală de fitness
Darts
Tenis de masă
Magazine
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Recepție non-stop
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
3 restaurante
Frigider
Meniu bufet
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Sporturi nautice - cu plata
Masaj - cu plata
Spa/ Wellness
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Volei pe plajă
2 baruri
Bar la piscină
Piscină interioară
Halat de baie, papuci
Tv în spațiile comune
Saună
Teren de golf
Tratamente corporale - cu plata
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
Concierge
Minibar
Tenis de câmp
Plajă - la 200 m
Acces facil la plajă
Plajă cu pietriș
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.