Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Clermont este situat in partea de est a statiunii Covasna, la aproximativ 50 m de strada principala. Acesta beneficiaza de o priveliste incantatoare oferita de muntii impaduriti care il incadreaza pe trei laturi.

Hotelul Clermont este usor de localizat, datorita arhitecturii remarcabile si amplasamentului excelent.

Pentru a ajunge la destinatie trebuie traversata cea mai mare parte a statiunii, insa traficul nu va crea probleme, statiunea fiind una foarte linistita. De altfel linistea deplina si aerul curat de munte sunt doar doua dintre atuurile petrecerii unui sejur in cadrul acestui hotel.

Capacitatea maxima a Hotelului ,,Clermont' este de 218 de locuri, dispuse in 106 camere si apartamente de diferite tipuri: - 66 camere Standard twin (2 paturi + fotoliu neextensibil);
-12 camere Standard matrimoniale (pat matrimonial + fotoliu extensibil);
-10 camere Executive (pat matrimonial + fotoliu);
- 9 apartamente Junior Suite Split (usa interioara, pat matrimonial + canapea neextensibila);
- 6 apartamente Junior Suite Open (pat matrimonial + canapea neextensibila);
- 2 apartamente Senior Suite (living cu canapea neextensibila + 2 dormitoare - un dormitor cu 2 paturi si un dormitor cu pat matrimonial);
- 1 apartament Presidential Suite (living cu canapea neextensibila + 2 dormitoare cu pat matrimonial + terasa).

Camerele dispun de sistem de acces pe baza de cartela, climatizare, baie cu cada si/sau dus, telefon in baie, priza alimentare aparat de ras, uscator de par, minibar, seif si TV satelit.

Hotelul Clermont asigura accesul penstru turistii cazati la toate facilitatile de alimentatie publica, agrement, tratament si relaxare in conditii de disponibilitate. Programul facilitatilor poate varia in functie de sezonalitate si/sau zilele saptamanii.

Cu o capacitate de 170 de locuri, servicii de 4 stele si specific international clasic, Restaurantul Clermont este locatia ideala pentru organizarea unor evenimente reusite, fie ca vorbim de mese festive sau petreceri tematice.
Pentru oaspetii restaurantului servirea se face a la carte, in cazul grupurilor organizate fiind disponibila servirea bufet sau meniul fix prestabilit. Pentru evenimentele organizate se ofera program artistic, fiind disponibil si serviciul de garderoba.

Cu un meniu echilibrat menit sa satisfaca toate gusturile si un mic dejun exceptional (bufet suedez), Restaurantul Clermont contribuie din plin la reusita unui concediu de relaxare. Pe perioada verii (mai - septembrie) restaurantul isi mareste capacitatea prin deschiderea terasei (capacitate 45 de locuri) unde turistii pot savura delicatese culinare bucurandu-se de o panorama minunata intr-un mediu natural, nepoluat.
Restaurantul Clermont este completat de numeroase alte facilitati de servire a bauturilor si spatii de continuare a petrecerilor organizate.
Pentru confortul si protejarea sanatatii tuturor oaspetilor in Restaurantul Clermont nu este permis fumatul.

Cafe Clermont
Situat in holul de la receptie, cu o capacitate de 21 de locuri, Cafe Clermont functioneaz ca lobby-bar. De asemenea, Cafe Clermont este spatiul ideal pentru organizarea de coffee break-uri prin punerea la dispozitia participantilor la evenimente cafea, ceai, bauturi nealcoolice, produse de patiserie, fructe si snack-uri.

Bar si Club Clermont
Cu un meniu de bauturi variat, o capacitate de 40 de locuri la mese si un program prelungit in noapte, Bar si Club Clermont este spatiul ideal pentru petrecerea timpului liber.
Pistele de bowling, mesele de biliard si tenis de masa sau consola de jocuri contribuie la diversitatea activitatilor disponibile, indiferent de vremea de afara.

Crama Clermont
Crama Clermont are o capacitate de 22 de locuri si un ambient aparte fiind destinata turistilor dornici de o discretie totala. In cadrul evenimentelor organizate se pot degusta bauturi autentice romanesti (visinata, afinata, palinca) dar si vinuri deosebite. Este spatiul ideal pentru petreceri restranse dar poate fi rezervata pentru a servi drept sala de jocuri de societate.

Tratament: Procedurile ce sunt oferite in cadrul Clermont Health Center si Clermont Beauty Center:
- bai CO2,
- mofeta,
- dus subacval,
- baie galvanica,
- curenti diadinamici,
- curenti interferentiali,
- curenti trabert,
- magnetodiaflux,
- raze unde scurte,
- ultrasunete,
- aerosoli,
- masoterapie,
- kinetoterapie individuala si de grup,
- vibromasaj,
- hidromasaj limfatic,
- analize de laborator,
- gimnastica medicala si de intretinere,
- piscina,
- sauna,
- jacuzzi,
- cosmetica (manichiura si coafura),
- tratament cu laser.

Terapii sii tratamente corporale
Terapiile si tratamentele corporale bazate pe fito-extracte organice sunt extraordinare pentru organism in general si pentru piele in special. Pielea este revitalizata, mineralizata, isi recapata elasticitatea si i se confera un aspect mai sanatos. Acestea au rolul de a combate in primul rand efectele nocive ale ritmului stresant al vietii zilnice. Masajul corporal, masajul facial si al decolteului sau masajul cu pietre Sabai au un efect extraordinar, iar tensiunea si oboseala dispar imediat, fiind inlocuite de o senzatie placuta de armonie.

Centrul de conferinte, cu o suprafata total de 1200 mp si o capacitate de peste 800 de locuri, dispune de un total de 10 sali dup cum urmeaz:
- 3 sali plenare,
- 1 amfiteatru/sala multimedia
- 6 sali de workshop disponibile in diferite tipuri de aranjare a scaunelor.

Pentru desfasurarea in conditii optime a evenimentelor gazduite de Centrul de Conferinte Clermont se pot oferi turistilor: welcome coffee, diferite variante de coffee break sau finger food, toate personalizate in functie de durata dorita, bugetul actiunii si de specificul acesteia.
Participantii la evenimente pot servi masa AZn cadrul Restaurantului Clermont (meniu bufet, meniu fix, clasic sau festiv), in Gradina de Vara (meniu cu specific traditional) sau Bar si Club Clermont (finger food).
Salile sunt dotate cu urmatoarele facilitati standard: flipchart si consumabile, ecran de proiectie, videoproiector (pentru toate salile), conexiune internet wireless.
Optional pot fi puse la dispozitia turistilor, urmatoarele dotari si servicii: instalatie de sonorizare, microfoane fixe si mobile, LED TV, DVD-player, pin board, retroproiector, echipamente pentru traducere simultana, servicii de interpretariat si videoconferinta, videowall, servicii de secretariat.
In interiorul salilor de conferinta fumatul este interzis insa majoritatea salilor au acces la terasa.

Facilitati: piscina, sauna, jacuzzi, fitness, internet gratuit prin cablu si wireless, telefonie nationala si internationala (contravaloarea convorbirilor se achita la receptie), parcare gratuita amenajata, cu supraveghere video 24h, plati electronice (VISA, MASTERCARD, AMEX), ATM BRD, serviciu Concierge (informatii utile, preluare si transmitere mesaje, corespondenta, apeluri trezire), serviciu bagaje, obicte pierdute, acordarea de prim ajutor in caz de urgenta (receptie), jocuri (sah, table, rummy, carti), ziare, reviste, patuturi copii sub 5 ani.

Servicii cu plata: tratament VIP (buchete de flori, fructe, sampanie etc.), room service, spalatorie / calcatorie, transfer de la gara sau aeroport, lucrari secretariat si consumabile, inchiriere notebook, rent-a-car, taxi, comisionerat-curierat, parcare autocare, vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate si suveniruri.

Nu se accepta animale de companie.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.