Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul TTS este situat in renumita zona Valea Zanelor din statiunea Covasna, la 564 m altitudine si aproximativ 100 m de strada principala.

Acesta ofera acces gratuit la internet WiFi si un centru spa. Hotelul are gratar si sauna, iar oaspetii pot lua masa la restaurant sau pot savura bauturi la bar. La proprietate exista parcare privata gratuita.

Hotelul se adreseaza si turismului de business, astfel punand la dispozitie un spatiu special amenajat pentru inatalniri si evenimente. Pauzele din timpul sedintelor pot fi petrecute in lobby barul de vis-a-vis de sala de conferinte.Salile sunt dotate cu scaune cu tablita pentru scris, birou pentru lector, videoproiector, sistem de sonorizare, flipchart cu toate consumabilele necesare.
Salile de conferinta pot sa gazduiasca evenimente de pana la 100 persoane, avand acces la internet Wi Fi;
Salile sunt indicate pentru seminarii, prezentari din domeniul vanzarilor, conferinte de presa, prezentari, training-uri sau interviuri.

Capacitatea maxima a hotelului este de 116 locuri dispuse in 57 de camere.
- Camerele Standard Twin Room camere cu pat matrimonial sau twin cu balcon sunt situate la etajul 1 deasupra copertinei de la intrarea in hotel si au privelistea un pic obturata de aceasta;
- Camerele Single sunt camere cu pat matrimonial de 1,60 m cu balcon. Pot fi date si in regim de camera dubla;
- Camerele Premiere sunt camere cu pat matrimonial sau twin fara balcon ( sunt situate la et 4); sunt interconectate doua cate doua si pot fi date si ca apartament in cazul in care nu exista disponibilitate pentru apartamente Family Suite;
- Apartamentele Family Suite este compus din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, 2 bai (dintre care una cu cada), 2 balcoane;
- Apartamentul Deluxe este compus din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, 2 bai (dintre care una cu cada), terasa;
- Apartamentul Presidential este compus din 2 dormitoare cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, 2 bai (dintre care una cu cada), balcon pe toata lungimea apartamentului.

Camerele hotelului sunt dotate cu :
- sistem de climatizare;
- cablu TV cu pachet de peste 100 de programe;
- internet Wireless gratuit;
- linie telefonica;
- minibar;
- baie cu dotari full ( fiecare vas WC cu functie de bideu, cada/cabina de dus, uscator de par, produse cosmetice, etc);
- seif;
- halat de baie;
- papuci;
- facilitati pentru prepararea ceaiului;
- detectoare de fum;
- patut copil la cerere;
- fier de calcat si masa de calcat la cerere.

Restaurantul hotelului, deschis intre orele 07:30 - 23:00, asteapta turistii cu servicii de calitate si ambient muzical. Fie ca sunteti pofticiosi, gurmanzi, amatori de gustari reafinate, sau doriti o mancare 'ca la mama acasa', restaurantul va asteapta cu mare drag.

Baza de tratament:
Centrul de relaxare si tratament situat la demisolul hotelului cuprinde totalitatea spatiilor amenajate pentru aplicarea metodelor de tratament specific cu factori terapeutici naturali:
- ape minerale carbogazoase,
- mofeta,
- proceduri de medicina fizica si kinetoterapie sub forma de cura balneara (terapeutica, de recuperare, profilactica primare si secundara).

Pentru efectuarea curei balneare, baza de tratament ofera o gama larga de proceduri:
- hidroterapeutice,
- electroterapeutice,
- termoterapie,
- masaj.
Centrul de relaxare si tratament are personal medical calificat care efectueaza proceduri terapeutice in zilele de luni pana sambata, in intervalul orar 07:30 - 15:30.
Referitor la aparatura si proceduri, amintim:
- combia electroterapie si ultrasunet;
- margnetoterapie;
- drenaj limfatic;
- laser;
- vacuum;
- unde scurte;
- aerosol cu ultrasunet;
- baie galvanica;
- EKG;
- terapie cu parafina.

Atractii turistice:
- Balta Dracului;
- Vila Ceausescu din Covasna;
- Planul Inclinat sau Siclau si Cascada de sub Sisclau;
- Partia de schi;
- Cetatea Zanelor;
- Lacul Padureni;
- Lacul Sfanta Ana;

Animalele de companie nu sunt acceptate.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.