Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Cirex

   Delta Dunarii, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Cirex Delta Club este situat in Sulina lang Canalul de Centur , intr-un cadru natural deosebit. In imediata apropiere se afl Marea Neagr, conferindu-i o pozitie ideal din punct de vedere al turismului in regiune.

Descriere: Cladirea este construit in regim de parter si etaj. La parter se afl un living spatios, o bucatarie complet utilat si 6 dormitoare cu baie si terase proprii. La etaj se afl un apartament compus din living cu buctrie si iesire spre teras, doua dormitoare si dou bi. Apartamentul de la etaj are acces separat fat de parter.

Parter: La parter se afl un living, buctria si 6 dormitoare.
Livingul, cu o suprafat de 60 mp, este dotat cu:
- loc de servit masa
- aer conditionat
- televizor LCD si DVD
- televiziune prin cablu
- canapele si spatiu de relaxare
- bar
Livingul este deschis ctre o terasa unde te poti bucura de aerul curat si poti admira peisajul. Terasa este dotat cu mas si scaune din lemn ce pot fi utilizate de cei ce doresc s ia micul dejun in aer liber.
Buctria este dotat complet: aragaz, cuptor cu microunde, masina de splat vase, frigider, vesel, etc.
Dormitoarele sunt spatioase, dotate cu un pat matrimonial, televizor LCD si aer conditionat. Fiecare dintre acestea are baie si teras proprii. Terasele au mobilier de exterior.

Etaj: La etaj se afl un apartament compus din living care incorporeaza si buctria complet utilat. Livingul se deschide de asemenea ctre o teras. Cele dou dormitoare de la etaj, prezint aceleasi utilitti ca si cele de la parter: un pat matrimonial, aer conditionat si baie proprie. Toate bile sunt cu cabin de dus.

Acces:
Accesul in oras se face numai pe calea apei, fie pe Dunare, fie pe Marea Neagr, Sulina nefiind legat direct de reteaua de drumuri din Romania. Exist dou posibilitti de deplasare cu dou tipuri de mijloace de transport: nava rapid si nava clasic, o adevarat placere pentru cei indragostiti de natur.

Facilitati:

- plaja - la cateva minute de mers sa afl Marea Neagr
- acces facil in Delta Dunrii
- ponton privat
- loc de pescuit ndit in permanent chiar in fata vilei
- grtar
- bedminton
- jocuri (remy, carti, monopoly, scrable, darts)
- in imediata apropiere se afl restaurantul RUSTIC, unde puteti comanda pranzul si cina.


Activitati:
Zona v st la dispozitie pentru urmatoarele activitti:- Sporturi nautice cum ar fi ski nautic, banana, donut etc
- Plimbri cu barca in Delta Dunrii
- Pescuit: puteti pescui in fata vilei unde este un loc ndit in permanent sau pe canalul din fat. Deasemenea v puteti deplasa la pescuit oriunde in Delt sau pe Dunrea Veche.
- Vantoare: in Delta Dunrii se pot organiza partide de vantoare. Programarea din timp a acestora este esential .

Atractii turistice:

- Farul C.E.D. (Farul Vechi al Comisiunii Europene a Dunrii)
- Turnul de Ap
- Palatul C.E.D. (Palatul fostei Comisiuni Europene a Dunrii)
- Cimitirul Maritim
- Cimitirul din localitate, unic in Romania datorit multitudinilor de etnii si religii diferite
- Festivalul de muzic Serbrile Dunrii
- Festivalul minoritatilor
- Padurea Letea, lacurile Rosulet, Rosu, Puiu, Lumina, canalele Rosu-Imputita si Rosu-lvancea, bratul Sf. Gheorghe.





Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.