Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Danubiu Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Linistea si relaxarea sant cuvintele cheie ale acestui loc magic, situat in loc. Murighiol din Delta Dunarii si dezvoltat cu pasiune si devotament fata de oaspeti ,Danubiu Resort amenajat pe un teren in suprafata de 10.000mp, intr-o zona linistita si relaxanta, unde singurele sunete sunt cele din natura ale vietatilor Deltei , pe malul lacului Murighiol la o distanta de aproximativ 800 m de marginea satului Murighiol, cea mai frecventata zona turistica deltaica, aflat la o distanta de 38 km de municipiul Tulcea, parte integrata a destinatiei ecoturistice Delta Dunarii. Avantajul de a alege localitatea Murighiol ca destinatie turistica, pentru petrecerea timpului liber, este accesul rutier si faptul ca poti ajunge cu masina pe un drum recent asfaltat, pana la spatiul de cazare din inima Deltei Dunarii ce dispune de parcare proprie si de unde practic se poate pleca cu salupe rapide si vizita oricare alta destinatie din Delta Dunarii, lucru esential pentru confortul intregii familii.

Conditiile exceptionale de cazare ,masa , agreement sant doar cateva din punctele forte ale noastre .Personalul bine pregatit sta la dispozitia clientilor sai pentru a le satisface dorintele,asigurandu-se ca acestia petrec momente de neuitat in Delta Dunarii si ca nu vor ezita in a oferi Resortului Danubiu placerea de a-i revedea in fiecare sezon turistic.

Arhitectura traditionala exterioara si interioarele moderne reprezinta o combinatie fericita pentru toate gusturile ,aspectul exterior al resortului redand laitmotivul peisajului Deltei Dunarii- acoperisul traditional, realizat din stuf, completat de elemente exterioare realizate din lemn, caracterizeaza resortul ca fiind parte integrata in peisajul deltaic, unde traditionalismul intalneste modernismul.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543