La hotel, aveți posibilitatea de a servi masa fie în atmosfera elegantă a restaurantului cu 100 de locuri, fie pe terasa în aer liber din fața hotelului. Răsfățați-vă cu un adevărat regal culinar, alegând din preparatele tradiționale, cum ar fi pastrama de oaie cu mămăligă și mujdei, bulzul haiducului, saramura de păstrăv, sau papanasi cu smântână și dulceață de afine. De asemenea, puteți savura specialități rafinate precum mușchiul de vită cu sos de fructe de pădure, file de șalău în crustă de migdale și moulleux aux chocolat, toate acompaniate de o selecție variată de vinuri.
Pentru grupuri, organizăm petreceri tradiționale în aer liber, cu foc de tabără, barbecue, berbeci și purceluși la proțap. De asemenea, hotelul dispune de o sală de conferință, proiectată și dotată conform celor mai recente standarde din domeniu, precum și de Clubul Wave, ideal pentru petrecerea serilor într-o atmosferă plăcută și animată.