Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQVATONIC BALNEO SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Avand o frumoasa panorama spre mare, camerele hotelul ofera privelistea plajelor mult marite si proaspat amenajate cu nisip fin dar si a porturilor Constanta si Belona.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant -bar, loc de joaca pentru copii, internet -wireless. Terasa mica la restaurant.
Servicii gratuite: transmitere corespondenta, trezire la ora solicitata, transmitere mesaje telefonice, camera bagaje, pastrare valori, pastrarea si restituirea obiectelor uitate, comenzi taximetre.
Fitness/Wellness/Sport:piscina in aer liber, piscina acoperita (cost suplimentar), SPA (cost suplimentar), baza tratament (cost suplimentar), sala fitness (cost suplimentar).
Tratament (cost suplimentar):
AQVATONIC MED SPA WELLNESS:
1400 mp de SPA in care se va regasi singurul bazin Aqvatonic din Romania cu luciu de apa de 400 mp. De asemenea complexul dispune de salina, sala de fitness, sauna, jacuzzi.
Turistii vor beneficia de bai cu abur, masaj, tratamente corporale, hidrocolonoterapie, terapii electro-magneto si laser (cost suplimentar).
CE GASESTI LA AQVATONIC MED SPA.
Vei gasi aici o stare de bine, atmosfera prietenoasa, servicii de calitate, bun simt, grija fata de natura, viata linistita de familie, locuri in care sa va simtiti bine socializand intre prieteni, destinate relaxarii , sportului si recuperarii trupului pentru o minte odihnita si performanta.
Singurul bazin cu labirint Aqvatonic din Europa de Est ce incorporeaza 16 zone specifice de masaj acval si subacval cu temperaturi cuprinse intre 28 si 34 de grade.
Zona calda
- Masaj subacval pentru: zona inferioara, zona posterioara, bazin si fese.
- Alveole de masaj pentru spate si zona femurala.
- Alveole de masaj dinamice adaptate pe diferite inaltimi cu program electronic de control.
- Zona recuperatorie de mers contra curent cu masina de generat valuri.
- Umbrela de apa tip cascada.
- Cascade de apa pentru masaj cervical.
- Zona de Gheizere.
- Zona de AquaGym.
- Zona de fitness subacval cu biciclete si aparate subacvatice.
- Culoare de inot de 25 de metri.
- Zona de inot contra curent.
Zona fierbinte
- Spirala de jeturi.
- Paturi de relaxare si masaj pentru intreg corpul.
- Zona de relaxare tip bubble bath.
Beneficiile bazinului Aqvatonic
- Relaxare psihica, relaxare musculara si detensionare.
- Relaxare mentala si redobandirea balantei interioare, timp de relaxare si evadarea din rutina.
- Impresia de iluminare si usurare datorita presiunii acvatice.
- Reinvigorarea datorata apei calde, efectul de relaxare datorat apei fierbinti.
- Stimularea simturilor.
- Eliberarea durerilor datorita presiunii si frecarilor.
- Imbunatatirea circulatiei sanguine datorata efectului hidrostatic si masajului jeturilor cu diferite presiuni.
- Stimularea locala a metabolismului.
- Stimularea sistemului imunitar.
Ca o completare a zonei umede din cadrul bazinului Aqvatonic am realizat si pentru:
- Dus scotian.
- Salina cu sare de himalaya, cromoterapie si dispozitiv de salinizare activa THERASOL.
- Anticamera de relaxare.
- Sauna infrarosu dotata cu ionizator si cer instelat.
- O generoasa sauna uscata cu 2 sobe , cromoterapie tip cer instelat si banchete dispuse la diferite inaltimi.
- Baie cu aburi de mari dimensiuni si efecte cromatice deosebite.
Zona uscata de la Aqvatonic Med Spa - Zona Fitness aveti la dispozitie aparate de fitness gandite pentru intretinere si recuperare, biciclete eliptice, orizontale si verticale, benzi de alergat, prese si aparate multifunctionale de tip BioForce, zona de aerobic si activitati speciale si nu in ultimul rand aparatele clasice cu care sunteti obisnuiti din centrele de fitness traditionale.
Relaxarea totala vine dupa intrarea in zona SPA unde aveti la dispozitie 11 cabinete cu suprafete generoase cuprinse intre 16 si 40 de mp unde va punem la dispozitie printre altele si:
- Cabinet special pentru Masaj cu namol de Techirgiol/ Bai cu namol.
- Cabinete pentru Aromaterapie.
- Masaje in cuplu cu jacuzzi suprateran pentru cupluri.
- Cabinet pentru tratamente cosmetice.
- Cabinet pentru masaje galvanice.
- Cabinet pentru masaj subacval.
- Cabinet pentru hidro-colono-terapie.
Nu in ultimul rand venim in intampinarea persoanelor ce se recupereaza sau se trateaza de diferite afectiuni cu o zona medicala ce cuprinde cabinete special amenajate cu o capacitate de pana la 6 persoane simultan. Printre facilitatile oferite de aceste cabinete enumeram:
- Magnetoterapie.
- Electroterapie.
- Laserterapie.
- Bai galvanice.
Si pentru ca la noi relaxarea si stare de bine trebuie sa primeze, puteti petrece sau incheia zilele intr-o atmosfere destinsa creata de separeurile cu simulatoarele auto profesionale, biliard, air hockey, darts, jocuri de societate sau locurile de joaca pentru copii.
Zona SPORT
Pasiti in zona de sport unde aveti la dispozitie aparate de fitness gandite pentru intretinere si recuperare, biciclete eliptice, orizontale si verticale, benzi de alergat, prese si aparate multifunctionale de tip BioForce, zona de aerobic si activitati speciale si nu in ultimul rand aparatele clasice cu care sunteti obisnuiti din centrele de fitness traditionale.
Zona FUN
Pentru cei un pic mai mari am pregatit mese de biliard, air hockey dar mai ales un separeu dotat cu 3 simulatoare auto unde se pot lua la intrecere cu prietenii.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, mocheta, TV -LCD, minibar -sau racitor vinuri, seif, baie cu cabina de dus, internet -wireless, uscator de par.
DUBLE STANDARD, DUBLE STANDARD- VEDERE PARTIALA LA MARE, DUBLE SUPERIOR
- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 11 ani ce pot fi acomodati in patul generos sau pe o sofa de 1.40 m situata in dreptul ferestrei. Suprafata totala a camerei este de 18 mp si dispune de un pat matrimonial de 160 x 200 cm, o sofa de 60 x 140 cm , un generos LCD TV de 42, minibar modern, cabina de dus, uscator de par, fier de calcat, seif si WiFi.
Nu permit pat suplimentar, dispun de sofa. Camerele duble Superioare sunt cele mai noi camere din hotel si sunt pozitionate la etajele superioare ale hotelului.
APARTAMENTE- au vedere partiala la Portul Agigea si Marea Neagra, fiind amplasate pe latura nordica a hotelului. Apartamentele sunt compuse din living si dormitor, un hol si un grup sanitar. Dormitorul este dotat cu un pat dublu de 160200 + o sofa de 140 x 60 cm + LCD TV de 40. Livingul este dotat cu o canapea extensibila de 18070 cm (180140 cm cand este deschisa), un LCD TV de 40. Suprafata totala a apartamentului este de 35 mp iar biroul, minibarul, cele 2 dulapuri duble, aerul conditionat sunt disponbile in holul apartamentului de unde se face si accesul catre baia dotata cu o cada de 120 cm, articole de toaleta, uscator de par, prosoape, halate si papuci.
Capacitate maxima: 3 adulti si 1 copil 0- 14 ani sau 2 adulti si 2 copii 0- 14 ani.
SMALL TRIPLE ROOM: stuate la etajele 6-11 ale hotelului
- capacitate maxima 3 adulti si maxim 1 copil 0- 6 ani, ce poti fi acomodati in patul dublu si pe patul single. Suprafata totala a camerei este de 18 mp si dispune de un pat matrimonial de 140 x 200 cm + un pat single de 80x200 cm , un generos LCD TV de 42, minibar modern, cabina de dus, uscator de par, fier de calcat, seif si WiFi.

LOCALIZARE
Situat la numai 100 de metri de noua plaja largita, complexul dispune de plaja proprie cu sezlonguri si umbrele de plaja.

SERVICII MASA
Pachetul de tip all inclusive include:
Facilitati incluse in pachetele STANDARD
- mese in sistem bufet in noul Restaurant Meduza.
- bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse in timpul meselor
- bauturi non alcoolice, cafea si bauturi alcoolice (bere,vin) la piscina / plaja special amenajata
- minibar in camera alimentat o data pe zi
- acces la snacks si barul cu autoservire special amenajat la parter
- acces la locurile de joaca interioare/ exterioare din cadrul complexului;
- acces la programele de divertisment pentru copii conform orarului afisat in receptii, precum si la locatia de divertisment de pe plaja;
- Evening Live Band Drinks la Piscina/Plaja.
- Proiectii in aer liber la Plaja Steaua de Mare.
- internet wi-fi gratuit.
- 2 Sezlonguri per camera dubla la plaja privata sau piscina si orice pat suplimentar beneficiaza gratuit de 1 sezlong la piscina/ plaja.
-orice apartament beneficiaza de 3 sezlonguri la piscina/ plaja.
-prosoape de plaja.
-sezlonguri BRONZE la Plaja Subsector 2.
-sezlonguri la Plaja Subsector 1.

Facilitati suplimentare oferite in pachetul SUPERIOR /GOLD
- acces la Evening Drinks Coktails la Panorama Bar pe baza unei rezervari.

Facilitati suplimentare oferite in pachetul GOLD
- pachetele Gold beneficiaza de sezlongurile din Zona Gold - Subsector Plaja 2.

In cadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare pentru autoturismele turistilor si nici paza acestora.
Parcarea autoturismelor se poate face pe aleile publice.
In momentul cazarii o garantie de 100 lei, care se returneaza in ziua de check-out va fi perceputa pentru fiecare persoana cazata in hotel.

HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE.
PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA COMPLEXULUI, IN TIMPUL SEJURULUI.
PRODUSELE OFERITE LA MIC DEJUN, PRANZ SI CINA SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA RESTAURANTULUI PE PARCURSUL DESFASURARII MESEI.
TURISTII CARE AU OPTAT PENTRU SERVICIILE ALL INCLUSIVE AU OBLIGATIVITATEA DE A PURTA BRATARA PE CARE O VOR PRIMI LA CAZAREA IN HOTEL PE TOATA DURATA SEJURULUI.
ESTE STRICT INTERZISA PARASIREA CU PRODUSE ALCOOLICE, NON-ALCOOLICE SAU PRODUSE ALIMENTARE DIN CADRUL RESTAURANTULUI SI A PLAJEI/PISCINEI. ESTE INTERZISA INSTRAINAREA PRODUSELOR DIN PACHETUL ALL INCLUSIVE ALTOR PERSOANE CARE NU BENEFICIAZA DE PACHET. NERESPECTAREA ACESTOR REGULI CONDUCE LA ANULAREA BRATARII CU COD PERSONALIZAT SI IMPLICIT LA ANULAREA SERVICIILOR ALL INCLUSIVE. ACTIVAREA UNEI NOI BRATARI IMPLICA ACHITAREA UNEI TAXE IN VALOARE DE 200 LEI.

FACILITATI COPII
In camera dubla se recomanda cazarea a maxim 2 adulti si 1 copil (fara pat suplimentar).
In camera dubla nu se poate amplasa pat suplimentar ci doar un patut bebe.
Capacitatea maxima pentru apartament este de maxim 3 adulti si 1 copil cu varsta sub 12 ani sau 2 adulti si 2 copii cu varsta sub 12 ani. In apartament nu se poate instala pat suplimentar.













Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.