Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BACOLUX KORALIO cm

   Eforie Nord, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Situat in Eforie Nord, Bacolux Koralio asigura tot confortul pentru un sejur pe litoralul romanesc, fiind o locatie complet renovata

Descriere: Resortul Bacolux Koralio este dotat cu 212 camere si apartamente, restaurant si terasa, lobby bar. Noua locatie, family friendly s-a deschis pe data de 1 iulie 2022 si completeaza destinatiile de vacanta aflate in portofoliul Bacolux Hotels Romania.

Camere: :
- Koralio - o camera confortabila in care spatiul si designeul au fost prioritare. Patul confortabil cu salteaua de dimensiuni de 1.80 m, culorile inspirate de maul marii si calitatea materialelor folosite ofera linistea necesara pentru relaxare. Lenjeriile din 100% bumbac, precum si celelalte materiale folosite asigura confortul necesar vacantei. Dotari camera: wi-fi, aer conditionat, tv cu ecran plat, telefon, minibar, seif, apa plata, bomboane ciocolata, papuci, articole de baie (casca baie, sapun, gel de dus, sampon, lotiune de corp), uscator de par, baie cu cabina de dus, oglinda barbierit/machiaj, birou, 2 fotolii, balcon
- Queen Classic Family - acest tip de camera este perfect pentru a asigura confortul unei familii in vacanta. Pe langa patul generos, s-a adaugat o canapea pentru un copil, astfel incat fiecare membru al familiei sa poata avea spatiul si somnul de care are nevoie pentru a se intoarce din concediu incarcat cu energie. Calitatea saltelei, lenjeria din 100% bumbac si diminetile incepute zambind soarelui de pe balcon vor completa experienta de relaxare.
Dotari camera: wi-fi, sistem de climatizare, tv cu ecran plat, telefon, minibar, seif, apa plata, bomboane ciocolata, papuci, articole de baie (casca baie, sapun, gel de dus, sampon, lotiune de corp), uscator de par, baie cu cabina de dus, oglinda barbierit/machiaj, canapea extensibila, birou, balcon
- King DeLuxe - pentru familiile cu 2 copii, acest tip de camera este alegerea perfecta. Patul cu saltea de 1.80 m, precum si canapeaua pentru un copil asigura locul confortabil pentru fiecare membru al familiei. Designul nou, culorile calde si lenjeriile de bumbac asigura confortul intregii familii si va pregateste pentru o noua zi de aventura.
Dotari camera: wi-fi, aer conditionat, tv cu ecran plat, telefon, minibar, seif, expresor cu capsule cafea, ceai si zahar, apa plata, bomboane ciocolata, papuci, articole de baie (casca baie, sapun, gel de dus, sampon, lotiune de corp, kit de ras, kit dentar, kit igienic), uscator de par, baie cu cabina de dus, oglinda barbierit/machiaj, perie de haine, saltea confort ridicat, birou, canapea extensibila, balcon
- Executive Suite - o camera cu un design nou ce poate acomoda confortabil pana la 3 copiii cu ajutorul paului de 1.80 m dar si canapelei extensibile ce poate acomoda 2 copii. Lenjeria din 100% bumbac, salteaua de calitate si draperiile opace asigura relaxarea si confortul de care are nevoie intreaga familie. Pentru a ne asigura ca fiecare are spatiul necesar, aceasta camera a fost dotata cu 2 bai.
Dotari camera: wi-fi, aer conditionat, tv cu ecran plat, telefon, minibar, seif, expresor cu capsule cafea, ceai si zahar, apa plata, bomboane ciocolata, papuci, articole de baie (casca baie, sapun, gel de dus, sampon, lotiune de corp, kit de ras, kit dentar, kit igienic), uscator de par, baie cu cabina de dus, baie cu cada, oglinda barbierit/machiaj, fotolii, canapea extensibila, camera de zi, saltea confort ridicat, birou, 2 balcone

Restaurant si masa:
Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 400 de locuri, iar masa poate fi servita in regim demipensiune si all inclusive..
De asemenea, hotelul dispune de doua terase generoase.

Descriere pachet mic dejun
- mic dejun bufet suedez, in intervalul 7.30-10.00. Include bauturi: apa, suc, ceai, cafea, cappucino
Descriere pachet demipensiune:
- mic dejun+cina bufet suedez (7.30-10.00/18.30-20.30). Bauturile incluse la cina: apa plata si apa minerala
Descriere pachet all inclusive:
- mic dejun+pranz+cina+gustare bufet suedez (pranzul se serveste in inervalul 12.30-14.30). Include bauturi racoritoare, ceai, cafea, cappucino, bauturi alcoolice (bere draft, vin alb/rosu/roze la draft, vodka, whiskey, coniac, crema de whiskey, lichor in timpul meselor.
- cina se serveste in prima zi de cazare, in ziua plecarii se serveste mic dejun
- gustarea include preparate reci sau calde si este sub forma de bufet suedez in intervalul 16.00-17.00
- in intervalul 10.00-21.00 se servesc bauturi la pool bar (bauturi racoritoare, ceai, cafea, cappucino, bauturi alcoolice: bere draft, vin alb/rosu/roze la draft)
- bauturile se servesc la pahar
- produsele din minibarul din camere nu este inclus in pachetul all inclusive

Facilitatile hotelului:
Sunt disponibile urmatoarele facilitati si servicii:
- Piscina exterioara pentru adulti
- Piscine exterioare pentru copii
- Spatii de joaca pentru copii in interior si exterior
- Meniu de bauturi a-la-carte
- Program de divertisment adulti
- Echipa de animatori dedicata copiilor
- Acces la sezlonguri la piscina exterioara in limita disponibilitatii
- Acces la sezlonguri la plaja Belona
Program facilitati:
- Acces piscine exterioare zilnic / 08:00 - 20:00
- Program divertisment pentru copii / zilnic / se vor anunta in locatie
- Program locuri de joaca pentru copii/ zilnic/ 08:00 a 20:00
- Program divertisment adulti / zilnic / 19:00-22:00

Alte informatii:
- Pe durata sejurului fiecare oaspete (adultii) beneficiaza de papuci, halate si prosoape pentru sezlonguri.
- In incinta resortului, oaspetii au acces gratuit si nelimitat la internet WI-FI.
- Parcarea este contra-cost si supravegheata in limita disponibilitatii (capacitate limitata). Resortul nu isi
asuma raspunderea pentru eventualele daune petrecute in parcare.
- Pe durata sejurului, fiecare oaspete beneficiaza de sezlonguri la plaja Belona. Aceasta plaja se afla la o
distant de 10 minute (de mers pe jos), la 700 de m. Accesul la sezlonguri se face pe baza bratarilor si
a tichetului primit de la receptie in momentul cazarii.
- Check-in la receptie incepand cu orele 16:00 in ziua sosirii
- Check-out la receptie pana la orele 12:00 in ziua plecarii

Atractii: Eforie Nord este o statiune estivala binecunoscuta turistilor, in ultimii ani a cunoscut numeroase modificari urbanistice prin reconfigurarea si modernizarea falezei iar zona verde a fost repusa in valoare. De asemenea, din 2021 turistii se pot bucura de o priveliste de la inaltimea Rotii Panoramice, instalata pe faleza statiunii.
Miniportul turistic este o alta atractie a statiunii, se pot inchiria diferite tipuri de ambarcatiuni pentru plimbari in largul marii.

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitti si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe.


Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.