Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Confort si relaxare

Localizare: Hotelul este localizat in partea centrala a statiunii Eforie Sud, la 20 de metri de plaja si de zona comerciala a statiunii.

Descriere: Hotel Belona Eforie Norda fost renovat in perioada 2021-2022.
Ca si noutate, Hotel Belona isi intampina acum oaspetii cu o noua arhitectura plina de eleganta si rafinament.
Hotelul dispune de 63 de camere duble si apartamente plasate pe cele 4 etaje, lift modern , restaurant, autoservire, bar, parcare, terasa, centrala termica proprie, scari de acces, coridoare, telefon, rampa pentru persoanele cu handicap.
Masa se poate servi in cadrul restaurantului BELONA, care are o capacitate de 100 locuri sio vedere spectaculoasa spre mare.

Camere:
Hotelul dispune de unnumar de 63 camere ,dintre care:
-Camere Duble: - din care 9 camere cu pat matrimonial ;23 camere cupat dublu si 25 camere cu doua paturi, baie cu cada, si vedere partial la mare ;
Camerele duble dispun de urmatoarele dotari: minibar, aer conditionat, telefon si TV LCD, mocheta, geam termopan, internet wireless, mobilier si dotari moderne, baie cu cada, uscator de par, sistem de acces pe baza de carduri magnetice. O parte din camere dispun de balcon ,baie cu cada si vedere partiala la mare.
-Apartamente: - 6 apartamente. Apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada fara balcon si fara vedere la mare.

Dotri camere:
Camere renovate, minibar, LCD frigider, internet wireless, aer conditionat,balco,baie cu cada in camere, uscator de par, telefon, mocheta, geam termopan si permit instalarea patului suplimentar.
Toate camerele sunt dotate cu sistem de acces pe baza de carduri magnetice.

Info cazare:
- Tariful de cazare pentru camera single este 85% din tariful unei camere duble zi/camera.
- Camerele single se pot valorifica numai pentru perioadele: :mai ,iunie si septembrie, cu acceptul prestatorului
-Tarifele sunt valabile numai pentru turism organizat , cu obligativitatea vanzarii intregului pachet de servicii(CAZARE SI MASA) pentrusejur de minium 5 zile.
-Tarifeles includ TVA, micul dejun (invaloare de 50 lei/zi/persoana-bufet suedez). Este obligatorie valorificarea cu minim Masa( pranz sau cina) - de 60 lei/zi/persoana.
-Nu este permis accesul cu animale de companie

Servicii de masa:

Masa se poate servi in cadrul restaurantului BELONA, care are o capacitate de 100 locuri si o vedere spectaculoasa spre mare.
Restaurantul va sta la dispozitie cu unmeniu variat din bucataria traditionala si internationala care vor satisface orice preferinta gastronomica: supe, ciorbe, gustari, salate speciale,garnituri, bucate la gratar, peste ,etc.
Nu ezitam sa ne indulcim oaspetii cu diferite deserturi : prajituri, tortulcasei, etc.
Bauturile alcoolice/ non-alcoolice se servesc in restaurant in timpul meselor: bauturi alcoolice (bere , selectie de vinuri, bauturi traditionale romanesti ),bauturi racoritoare (sucuri a acidulate si neacidulate), cafea, ceai, apaplata, apa minerala .

- Micul dejun se serveste intre orele 7:30 - 10:30
- Pranzul va fi servit intre orele 12:30 - 15:00
- Cina se serveste intre orele19:00 - 21:30

In afara de restaurantului BELONA,complexul dispune si de o linie de autoservire unde turistii pot servi masa in orice interval orar al zilei.
PRODUSELE OFERITE LA MIC DEJUN, PRANZ SI CINA SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA RESTAURANTULUI PE PARCURSUL DESFASURARII MESEI.
In lunile mai, iunie si septembrie - Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile.

Facilitati :

- Acces gratuit wi-fi in spatiile publice (receptie, restaurant, bar);
- Sah, table, remi.
MICUL DEJUN SE VA SERVI IN SISTEM BUFET, IAR PRANZUL SI CINA IN SISTEM FISA CONT 'A LA CARTE'
VALOAREA MESEI CUPRINSA IN CATALOG PENTRU ESTE: Minim/
Pranz sau Cina = 60.00 lei/ zi/ persoana.

Facilitati copii :

- De la 0-12 ani beneficiaza de gratuitatela cazare fara pat suplimentar pentru o camera cu doi adulti platitori
Patulsuplimentar este de 50% din valoarea unui loc de cazare
- De la0 - 4,99 ani micul dejun este gratuit
- De la5 - 6.99 ani se achita micul dejun in valoare de 30 lei/zi/copil
- Peste 7 ani impliniti achita micul dejun integral in valoare de 50 lei/zi/copil
Cazarea cu pat suplimentar se face pana la varsta de 15.99 ani
- In apartament a treia persoana cu varsta peste 11,9 ani achita 50% dintr-un loc decazare si achita micul dejun integral in valoare de 50l ei/zi/copil
- Pentru adulti nu se pot oferi paturi suplimentare .
Serviciile suplimentare nu sunt incluse in tariful de cazare.
Spatiul maxim de paturi suplimentare intr-o camera este 1 (unu).
Suplimentele nu vor fi calculate automat in pretul total, ele se vor plti separat la hotel, in momentul solicitrii.



Serviciigratuite: informatii turistice, distribuirea corespondentei
Servicii cu plata: spalatorie, parcare, telefon
Animale de companie: Accesul nu este permis.
Atractii in zona:Manastirea ,,Sf. Maria' Techirghiol, Plaja Debarcader, Aqua Park Eforie, Roata Panoramica


Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitti si copiii sub 14 ani sunt scutite de la plata acestei taxe.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.