Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DYNES

   Eforie Nord, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situare: Hotelul ,,Dynes' este situat in Eforie Nord, statiune balneara de pe malul Marii Negre, oferind excelente conditii de cazare pe litoral.
Info: Constructie noua si moderna, Hotelul ,,Dynes' ofera un confort deosebit, camerele fiind dotate cu: aer conditionat, frigider, TV cablu, internet si telefon. Locatia noastra are ceva de oferit intregii familii, copiii putandu-se juca intr-un loc special amenajat pentru ei, care se afla in fata hotelului.
Camere: Hotelul ,,Dynes' dispune de 64 de locuri de cazare, impartite in 30 de camere, astfel:
20 Camere duble Matrimoniale, 4 Camere Duble Twin, 3 Camere Triple si 3 Apartamente. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV cablu, frigider, aer conditionat si internet.
Restaurant: Restaurantul ,,Dynes' ofera o atmosfera relaxanta si prietenoasa, acordand o atentie deosebita potentialilor clienti care urmeaza un regim alimentar special (vegetarieni, diabetici sau alte afectiuni etc). Masa se poate servi atat in restaurantul hotelului, amenajat in stil clasic, cat si pe terasa noastra care dispune de 20 de locuri.

Restaurantul functioneaza in regim de circuit deschis si este alegerea perfecta pentru orice gurmand si nu numai.
Facilitati: Facilitatile hotelului sunt clasificate la standardul de 3 stele internationale. Parcarea hotelului este asigurata gratuit.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543