Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:Este amplasat in centrul statiunii Eforie Nord, la aproximativ 350 de metri de plaja.

Descriere:Hotelul are 10 etaje si este compus din 2 corpuri. De asemenea, dispune de o baza de tratament care a fost data in folosinta in anul 2011 si care cuprinde cabinete si spatii special amenajate pentru efectuarea procedurilor de hidrokinetoterapie, masaj, bai, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete si tratamente cu laser.

Camere:- Camerele duble sunt dotate cu mobilier nou, aer conditionat, minibar, televizor LED, baie proprie cu cadita de dus, balcon, mocheta, plasa de tantari.
- Apartamentele cu un dormitor si livingsunt compuse din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea modulara foarte confortabila. Dormitorul are usa. Apartamentul dispune de o baie.
- Apartamentele cu doua dormitoare si livingsunt compuse din doua dormitoare cu pat matrimonial, din care unul este putin mai mic ca si suprafata si living cu canapea modulara confortabila. Dormitoarele sunt separatecu usi de restul spatiului. Acestea dispun de doua bai.
Apartamentele au acelasi dotari ca si camera dubla.

Tratamente balneare: Baza de tratament din cadrul hotelului PETROLUL este data in functiunein anul 2011 si cuprinde cabinete si spatii pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: afectiuni reumatismale siale aparatului locomotor, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni aleaparatului cailor respiratorii, afectiuni endocrine, afectiuni dermatologice.
Resurse naturale folosite: apa minerala din Lacul Techirghiol, namol sapropelic din LaculTechirghiol, apa sarata de mare.
Proceduri majore: Bai de namol,hidrokinetoterapie de grup in bazin cu apa sarata provenita din lacul Techirghiol, cataplasmecu namol, cataplasme cu parafina, aerosoli cu apa sarata de mare, baigalvanice.
Proceduri adiacente: electroterapie (galvanizari, ionizari, curenti de joasa frecventa, curentifrecventa medie, magnetoterapie, ultrasunete), unde scurte, laser, kinetoterapie,masaj, bai de plante.
Proceduri contracost: drenajlimfatic, masaj cu namol, impachetari cu namol, TECAR.
- Turistii care se prezinta cu biletul a tip detrimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si cardul de sanatateprimesc gratuit 3 proceduri de tratament pe zi, maxim 10 zile de tratament.- Pentruperioadele 01.05-15.06 si 01-12.10 se acorda 4 proceduri/zi/pers.
- Tratamentul seefectueaza de luni pana vineri. Accesul la bazinul cu apa sarata este permis sisambata pentru persoanele care au primit recomandare de la medic pentru aceastaprocedura.
- Accesul in bazinul detratament se face doar in constum de baie.
Turistii care au achizitionat pachete speciale cu tratament, acordat in baza biletului de trimitere si a cardului de sanatate, si care nu se prezintacu biletul de tratament si cardul de sanatate, vor achita la receptie hotelului TVAaul aferent serviciilor de cazare si masa cat si contravaloarea tratamentului, daca acesta se mai solicita.

La pachetele cu bufet suedez se intra cu pranzul, care se serveste in intervalul orar 13.00 a 15.00.
Cina se poate servi in restaurantul hotelului, a la carte. Restaurantul functioneaza pana la ora 20.00

Serviciigratuite:informatii turisti, pastrarea obiectelor de valoare;

Facilitati hotel:Hotelul dispune de internet, parcare, restaurant, aer conditionat, balcon si baza de tratament.

Accesanimale:Accesul nu este permis.

Atractiiin zona:Manastirea ,,Sf. Maria' Techirghiol, Plaja Debarcader, teatrul devara


Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 3 lei /adult/zi
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.