Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Situat chiar pe faleza din Eforie Sud si avand camere cu vedere la mare, hotelul Cosmos este o destinatie speciala pentru vacantele de vara.

Descriere: Pe langa pozitia deosebita, centrul de Tratament CosmosMed ofera doritorilor de libertate pachete de:Relaxare & Revitalizare;Intinerire & Infrumusetare;Recuperare & Reumatologie

Camere: Oferta turistilor mai multe tipuri de camere pentru a satisface orice placere si orice nevoie. Hotel Cosmos are dubla economic, camera tripla, dubla standard, dubla cu balcon, dubla cu vedere la mare, dubla superioara, semi-apartament/superioara standard, apartament standard si apartament premium. Toate unitatile de cazare ofera: baie proprie, TV, frigider, wi-fi.

Tipuri de camere:
Dubla Economic: dispune de doua paturi single. Avand aproximativ 14 m2, desi nu are balcon sau aer conditionat, camera este racoroasa datorita pozitionarii sale. Poate caza 2 persoane oferind baie proprie cu cadita de dus, televizor si frigider; Wi-fi; vedere stradala.
Camera Tripla: dispune de trei paturi single avand in jur de 20 m2. Acest tip de camera nu are balcon dar are aer conditionat, baie proprie cu cadita de dus, televizor; frigider; Wi-fi. Vedere in curtea interioara.
Camera dubla standard: dispune de un dormitor cu doua paturi single, fara balcon. Avand aproximativ 14 m2, poate caza 2 persoane oferind: baie proprie cu cadita de dus, televizor si frigider; Fata de Dubla Economic dispune de AC; Vedere stradala.
Camera dubla cu balcon dispune de doua paturi single. Asadar, aceasta camera de aproximativ 14 m2 poate caza 2 persoane oferind: baie proprie cu cadita de dus, aer conditionat, balcon, masa si scaune pentru balcon, televizor si frigider. Vedere in curtea interioara.
Camera dubla cu vedere la mare dispune 14 m2 avand un dormitor cu pat matrimonial. Aceasta camera are o capacitate de cazare de 2 persoane oferind: baie proprie, aer conditionat, balcon, masa si scaune pentru balcon, televizor; frigider; Wi-fi. Vedere de 180 de grade asupra Marii Negre.
Semi-Apartamentul / Superioara Standard dispun de aproximativ 28 m2 avand un pat matrimonial si o canapea extensibila. Capacitate de cazare de 4 persoane oferind: baie proprie cu cadita de dus, aer conditionat, garderoba, televizor; frigider; Wi-fi. Vedere stradala. Nu dispune de balcon.
Apartamentul premium dispune de o camera cu pat matrimonial si un living cu doua canapele extensibile (de doua persoane) si o baie cu cada, ajungand la dimensiunea de aproximativ 28 m2. Cele doua camere au o capacitate de cazare de 6 persoane, doua balcoane, masa si doua scaune, aer conditionat, sifoner, televizor; frigider; Wi-fi. Vedere de 180 de grade asupra Marii Negre.
Apartamentul standard dispune de doua camere, una cu pat matrimonial si una cu o canapea extensibila (de doua persoane) si o baie cu cada, ajungand la dimensiunea de aproximativ 28 m2. Cele doua camere au o capacitate de cazare de 4 persoane, doua balcoane, masa si doua scaune, aer conditionat, sifonier, televizor; frigider; Wi-fi. Vedere laterala asupra Marii Negre.
Camera dubla superioara dispune de un pat de tip twin (si o canapea extensibila/ inca un pat twin). Asadar, aceasta camera de aproximativ 28 m2 poate caza pana la 4 persoane oferind: baie proprie cu cadita de dus, aer conditionat, garderoba, doua balcoane, masa si scaune pentru balcon, televizor si frigider. Vedere de 180 de grade asupra Marii Negre.

BENEFICII
- Acces gratuit la piscina H. Edmond cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii (program estimativ 14.iun - 08.sept).
- Loc de parcare Gratuit.
- Acces la zona Fitness Cosmos.
- Acces la zona de Joaca pentru Copii.
- Internet Wireless
- Camera de Bagaje si Vestiar.


ALL INCLUSIVE beneficiaza de 1 sezlong gratuit la fiecare sezlong inchiriat, la plaja MOON BEACH (in baza voucherelor primite de la receptie). Plaja Moon Beach este plaja cu umbrele de paie si sezlonguri de lemn din fata Hotelului Cosmos (program estimativ 14.iunie a 08.sept).

ALL Inclusive - mic dejun, pranz si cina bufet suedez la Restaurant Cosmos (bauturi racoritoare, cafea, apa, bere draft, vin alb/roze/rosu draft).

Mic dejun bufet suedez la Restaurant Cosmos, pentru cei cazati la H. Cosmos & H. Edmond. (cafea/ceai/lapte/apa).

Mic dejun si pranz sau cina bufet suedez la Restaurant Cosmos (bauturi racoritoare, cafele, apa, bere draft, vin alb/roze/rosu draft).

Mic Dejun (08:00 - 09:30) - include diferite tipuri de omleta, branzeturi, mezeluri, legume, cereale, dulciuri).

Pranz (12:30 - 14:30) - include supe, ciorbe, mancare gatita, garnituri, salate, legume, deserturi.

Cina (18:30 - 20:30) - include mancare gatita, gratar, pizza, paste, garnituri, salate, legume, deserturi.

Taxa Animal Companie: 40 lei/zi

Sejurul Incepe cu Cina si se termina cu Pranzul (Pentru ALL Inclusive)
Sejurul Incepe cu Cina si se termina cu Mic Dejun (Demipensiune Cina)

Check-in-ul incepe cu ora 16:00; Check-out-ul se termina cu ora 12:00

*** In lunile Aprilie, Mai, Septembrie, Octombrie mesele se vor servi in regim buffet suedez (pentru un minim de 20 de personae) sau variante de meniu (sub 20 de persoane).

*** Toate bauturile imbuteliate sunt contra cost.

Taxele locale se achita la fata locului.
Taxa in 2023: 3 lei/noapte/persoana peste 14 ani.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.