Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Recomandat pentru odihna sau relaxare, dar si familiilor cu copii

Situare: Hotel Excelsior Eforie Sud este un hotel de 2 stele situat in zona de nord a statiunii (este al doilea hotel de la intrarea pe faleza), la numai 50 de metri de plaja.

Info:. Hotel Excelsior este construit pe 4 etaje si reprezinta una dintre cele mai convenabile variante de cazare din statiune, deoarece ofera spatii de cazare renovate la tarife scazute. Hotelul are teren de tenis de camp si multifunctional (fotbal, tenis, volei, baschet), sala de biliard si sala de tenis de masa. Hotelul are 2 sali de conferinte dotate corespunzator.

Camere: Hotelul are 112 de camere cu doua paturi, baie proprie cu dus, mobilier nou, plasa impotriva tantarilor, internet wireless, televizor, minibar, pardoseala cu gresie si mocheta,geamuri termopan, aer conditionat doar in camerele fara balcon si o parte au balcon cu sezlonguri.
Suprafata: 16 mp.

Restaurant: Masa se poate servi la restaurantul propriu, cu o capacitate de 200 locuri si cu specific clasic sau pe terasa care are o capacitate de 60 locuri. Modul de servire a mesei este in sistem de bonuri valorice.
Servicii gratuite: Acces internet, ziare si reviste, microbuz gratuit pentru transferuri

Facilitati: Hotelul Excelsior dispune de internet, sala de conferinta, loc de joaca pentru copii, parcare, restaurant, aer conditionat si balcon.

In statiunea Eforie Sud se pot face urmatoarele tipuri de tratamente: balnear (Sanatoriul Eforie Sud) si bai reci, impachetari cu namol de Techirghiol.
Facilitati copii: Copiii pana in 14 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in camera cu parintii. Copiii de peste 14 ani si adultii vor fi cazati in paturi suplimentare, platind 50% din contravaloarea cazarii.

Animale de companie: Accesul este permis doar cu carnetul de sanatate.
Atractii in zona: Hotelul este situat pe faleza. Pentru agrement exista discoteci, baze de agrement si baze pentru practicarea sporturilor nautice.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.